Decizie BOMBĂ luată de DARIUS VÂLCOV în arest

| 07 apr, 17:43

Darius Valcov a trimis către senat demisia din Parlament. Senatul a anunţat că până în acest moment, demisia nu a ajuns la cabinetul preşedintelui senatului. Decizia a fost luată chiar în ziua în care DNA a emis un nou mandat de reținere pe numele său.

Senatul precizeaza intr-un comunicat ca pana marti seara la ora 18.00 demisia lui Darius Valcov nu a ajuns la cabinetul presedintelui Senatului, dupa ce televiziunile de stiri relatasera ca Valcov a demisionat din senat.

"Pana in acest moment, demisia domnului senator Darius Valcov nu a ajuns la cabinetul presedintelui Senatului. Cand documentul va fi inregistrat, mass-media va fi instiintata" precizeaza Senatul.

Fostul ministru al Finantelor a primit joia trecuta mandat de arest preventiv pentru 23 de zile in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, iar marti Inalta Curte de Casatie si Justitie ia in discutie o cerere depusa Darius Valcov de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar.

La această oră, judecătorii de la ÎCCJ deliberează dacă îl lasă după gratii pe Vâlcov sau decid o altă măsură preventivă în ceea ce-l privește.

Citeşte şi: Președintele ÎCCJ, Livia Stanciu, DECIZIE fără precendent

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ