Declaraţie incendiară a ELENEI UDREA despre adversarul său la prezidenţiale, KLAUS IOHANNIS

| 27 aug, 2014

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea, preşedintele PMP, a declarat miercuri, la Slobozia, că în privinţa lui Klaus Iohannis sunt lucruri nelămurite şi că personal nu are încredere într-un om pe care nu-l cunoaşte şi despre care nu ştie nimic.

'Dânsul nu a avut ocazia să fie analizat cu lupa ani de zile aşa cum am fost eu, de aceea sunt lucruri nelămurite, poate are explicaţii la ele', a declarat Elena Udrea.

Citeşte şi: Planul Elena Udrea - candidatul PMP pentru Cotroceni intră în linie dreaptă

Elena Udrea candidat. Candidatul PMP la prezidenţiale a menţionat că 'despre Klaus Iohannis nu se ştie decât că a apărut în 2009, propus premier de Voiculescu, că a stat braţ la braţ cu Victor Ponta doi ani de zile şi că l-a trădat pe Antonescu care l-a adus şi l-a pus în fruntea PNL'.

'Sigur, domnul Iohannis este primar la Sibiu, un primar care a făcut nişte lucruri în Sibiu, dar nu ştiu dacă este de ajuns pentru a conduce România', a spus Elena Udrea, ea mai adăugând că 'este datoria românilor să vadă exact ce fel de om este şi ce a făcut pentru ei'.

Citeşte şi: Candidaţii lui Băsescu, circarii României

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ