Dispută la Bruxelles, după arestarea Elenei Udrea. Declaraţia INCENDIARĂ a liderului PPE

| 05 mar, 17:34

Joseph Daul, preşedintele Partidului Popularilor Europeni, a reacţionat la declaraţia europarlamentarului Cristian Preda, care a afirmat că PPE regretă primirea Partidului Mişcarea Populară în familia popularilor.

„Acceptarea PMP în PPE nu a fost o greşeală. Avem încredere că PMP va lupta împotriva corupţiei, la fel ca orice alt partid membru PPE”, a scris Joseph Daul pe contul său de Twitter.

Declaraţia vine după ce Cristian Preda, fost membru al PMP, a afirmat că, după arestarea Elenei Udrea, i s-a reproşat că a susţinut aderarea PMP la grupul popularilor.

"După arestarea Elenei Udrea, deși fusesem exclus din partid, mi s-a reproșat prezența PMP în familia populară, fiindcă în programul nostru figura lupta cu corupția. Acum, partidul al cărui președinte e în arest preventiv, sub suspiciunea de corupție, alege să se asocieze cu o formațiune populistă al cărei fondator a fost condamnat definitiv pentru șantaj. E evident că valorile PPE sunt călcate în picioare", a scris Cristian Preda pe contul său de Facebook.

Citeşte şi: Elena Udrea află dacă SCAPĂ de AREST

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ