Dezamăgire mare pentru Gabriela Firea! Fiul ei a picat bacalaureatul cu note de 1

| 09 iul, 2014

Tudor Stefan Firea, fiul senatorului PSD Gabriela Firea, si-a dezamagit familia dupa ce nu a reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat.

Mai mult, Tudor a obtinut niste note extrem de mici: 1,2 la proba scrisa de limba si literatura romana, 5,15 la istorie si 3,6 la sociologie.

In ceea ce priveste competentele digitale, fiul senatorului PSD a obtinut calificativul mediu, insa asta nu l-a salvat, fiind declarat respins.

Tudor Stefan Firea a absolvit Scoala Internationala Mark Twain din Voluntari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

31 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 aug, 2014
unu' cu licenta la Spiru
mai bine vezi barna din ochiul tau decat paiul din al celuilalt
Probabil acum rad pe infundate colegii scoliti la Spiru, de care radea d-na Firea cand, in 2012 ii tinea isonul altei doamne tot atat de onorabile, ministresa Ecaterina Andronescu in legatura cu sus numita Universitate. Suna pompos Scoala Internationala Mark Twain, dar nu face din bou cal.
05 aug, 2014
marian
Astia sint cei de bani gata, traiesc cu impresia ca li se cuvine totul .Probabil credea ca daca e baiatul mamei o sa ia numai note mari.
04 aug, 2014
Bogdan Marchidan
SENATOAREA CEA CARE ARATA CU DEGETUL PE TOATA LUMEA. MODERATOAREA PUPINCURISTA PENALULUI-ASECURIST VOICULESCU ISI "PREZINTA" FIUL CEL MAI "DESTEPT "INTRE TOTI "DESTEPTII" BEIZADELE ALE PENIBILILOR PARLAMENTARI PRECUM GABRIELA VRANCEANU FIREA PANDELE )))))))))))))))))))).
Mai femeie, esti de rasul lumii precum aschia de langa tine,, care a luat 0,20 puncte la Limba si literatura romana.
02 aug, 2014
Adorian
Lol
1,20 la romana cu 1 din oficiu?? Ce loaza!
29 iul, 2014
diana_napoca
Dumnezeu nu doarme!
Nimic nu ramane nepedepsit,nici o fapta a acestei ticaloase nerusinate si obraznice!Asa sa ii ajute Cel de SUs pentru lopvitura de stat data impreuna cu jigodiile PSD-izde si PNL-izde!Gabriela Vranceanu-Pandele-Firea-o tzoapa agresiva si nesimtita!!Mamicutza nu si-a putut ajuta feciorul de fitze si de bani-gata,la examenul de Bac senatoarea Firea.marea Justitiara nu a putut face NIMIC!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ