Fosta soţie a lui Gheorghe Nichita RUPE TĂCEREA: secretul bine păstrat de edilul din Iaşi

| 04 mai, 09:35

Gheorghe Nichita, primarul Iaşului, este cercetat de DNA pentru că şi-a spionat iubita apelând la serviciile poliţiei locale. Se pare că edilul este renumit pentru escapedele amoroase, o altă relaţie cu o subordonată i-a adus divorţul de Florentina Nichita, după 30 de ani de căsnicie. Fosta soţie a fost cea care s-a dezlănţuit în momentul divorţului şi i-a făcut o serie de acuzaţii la adresa primarului.

Florentina Nichita a povestit presei despre conturile ascunse ale primarului, în care s-ar afla 20 de milioane de euro, potrivit curentul.info. Presa locală scria că banii ar proveni din şpăgile cerute pentru eliberarea autorizaţiilor de construcţie.

La această acuzaţie se adaugă "obişnuitele" poveşti de scandal din preajma divoţului.

"Am început să-i bănuiesc înca din 2004. Mi s-a părut mie ceva nepotrivit. Asta până într-o zi, când o prietena mi-a spus că i-a văzut la motel (...) pe la 12 noaptea. Şi mergeau la braţ. Într-o seară a venit cu camaşa murdară de ruj. Nici măcar nu avea bunul simţ să facă un duş. Mirosea a sex", povestea Florentina Nichita în 2011.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, primarul Nichita are două terenuri intravilane în suprafaţă de 470, respectiv 1.666 de metri pătraţi şi un teren extravilan de 600 de metri pătraţi, în judeţul Suceava. Edilul are o casă în Iaşi, cu suprafaţa de 347 de metri pătraţi. Primarului Iaşiului are şi un autoturism Toyota, precum şi bijuterii din aur şi argint în valoare de 7.500 de euro şi tablouri de 8.000 de euro, dobândite în perioada 1984-2008. Nichita are peste 61.000 de lei în fonduri de investiţii şi certificate şi obligaţiuni cu o valoare de 105.850 de lei.

În anul fiscal 2013, Nichita a avut un venit de 76.908 de lei din salariul de la primărie, la care se adaugă aproepe 9.000 de lei din creşterea valorii obligaţiunilor de stat şi din dobânzi.

Citeşte şi: INCREDIBIL. Câţi poliţişti o căutau prin Iaşi pe amanta primarului, fără să o găsească

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mai, 11:45
stefan
Va puteti depasi frica de esec, mergand cu incredere actionand ca si cum ar fi imposibil sa esuati. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract cu comision, Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul ''PROIECT'' la adresa de email: [email protected]
07 mai, 11:47
Cezara
Nu exista femei perfecte cum nici barbati perfectinu sunt.
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitateanoastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
05 mai, 08:11
Oli
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi ,in functie de abilitati.
Cerinte:
calculator
conexiune internet
cunostinte minime PC
seriozitate
atentie la detalii
rabdare
perseverenta
nu este necesara experienta
Instruire gratuita oferita prin lectii transmise prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire,apoi daca doriti o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time ,prin care se castiga 300 dolari pe luna
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Se incheie contract legal de munca.
Pentru informatii trimiteti textul”INFO” la adresa de mail :[email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!
05 mai, 06:36
EMMA
CINE NAIBA L-A ALES PE ASTA PRIMAR?IA UITE CU SE OCUPA EL...BRAVO,HALAL PRIMAR!
05 mai, 09:40
Ani
Pensionarii si amaratii pe care i-a manipulat cum a vrut. Asa cum se intampla in general in cazul PSD-istilor alesi in toata tara.
04 mai, 16:13
Carmen-Mona
Oportunitate
Începând de astăzi, nu te mai gândi la altceva decât la realizările pe care le vei obţine în viitor şi care vor fi infinit mai mari decât tot ce ai realizat vreodată până în prezent. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ