FOTO-ȘOC! Elena Băsescu, de NERECUNOSCUT

| 24 ian, 23:13

Mezina fostului președinte Traian Băsescu, Elena Băsescu este de nerecunoscut. Însărcinată în luna a noua, Elena Băsescu este cu adevărat greu de recunoscut.

Mezina fostului președinte este mai fericită ca niciodată. Medicii au asigurat-o că va aduce pe lume un băiețel perfect sănătos.

Zilele trecute, paparazzii de la Cancan au fotografiat-o la un spital privat din Capitală, unde se pare că s-ar fi prezentat la ultima ecografie înainte de a naște.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 ian, 16:57
Elena Dincă
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
26 ian, 14:47
alex
job
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
25 ian, 18:23
Sali Pops
Elena Băsescu este o femeie însărcinată, atâta tot! Comentariile cretine dovedesc lipsa creierului, a bunului simț și a educației. Să râzi de o femeie însărcinată trebuie să fii mare GOLAN!!
25 ian, 17:05
Emil
A iesit scroafa din cotet. Ca la tigani... anu' si carlanu'.
25 ian, 21:41
CUCUTA
despre Elena Basescu
Sa-ti fie rusine EMIL !!!!!!. Elena Basescu este o femeie in toata firea , care va aduce pe lume un copil. Tu ce esti , daca te comporti in asa hal fata de o femeie insarcinata ,s-o denumesti pe ea scroafa ???? Esti un NECRESCUT .
26 ian, 16:19
Stela
Copilasul barbat trebuie castrat
In China , in noaptea de Anul Nou , s-a produs o ambuscada in care
31 de persoane au murit si 42 de oameni au fost grav raniti .
In articolul de stiri se precizaeaza ca cele mai multe victime au fost femei .Cauza ? Femeile mai slabe au fost strivite sub picioarele barbatilor care au inaintat fara ratiune si fara mila . Un monstruos de individ ( sigur barbat ) a comentat : ” L-ea trebuit p u ( l l )a.
Barbatul -Fiara Leviatan , monstrul odios , violator, criminal , terorist , revolutionar ........
Porunca biblica :

” Copilasul de mic trebuie castrat ”
” Daca un organ te indeamna sa faci un pacat -sa-l tai ,caci tot mai bine va fi pentru societate si pentru tine .
25 ian, 07:54
tyrex
Incepe sa arate cum e in realitate urata si proasta ca noptea. Ma mir ca nu l-a facut "marinar" ca pe tacsu.Cu SIDA in permanenta in jurul ei cine stie cum o sa mai arate peste doi trei ani.
25 ian, 11:56
PETRU
" comentariu soc! . "
Un asemenea " comentariu " numai un anonim cu cerul gurii negru are " curajul " s-o faca . Vrea sa demonstreze ca nu are ce demonstra . De fapt un Nimea-n drum si fara cei sapte ani de acasa .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ