George Maior: Activitatea SRI nu va fi afectată de campania electorală

| 09 sep, 2014

Directorul Serviciului Român de Informaţii , George Maior, a declarat că activitatea SRI va continua să se desfăşoare independent de presiunile politice 'inevitabile' într-o campanie electorală.

"Suntem în pre-campanie electorală, în mod oficial. Foarte multă tensiune politică. Vă asigur că, cel puţin din punctul de vedere al SRI, dezvoltările în plan politic, discursul politic, acţiunile politice nu ne interesează din punct de vedere al activităţii noastre", a punctat George Maior.

Şeful SRI a precizat că "lucrăm şi vom lucra totdeauna sub valorile clare şi adesea reiterate ale independenţei şi neutralităţii şi nici nu vom ieşi din ritmul nostru normal de activitate datorită acestor evoluţii importante, bineînţeles, în planul politic şi în planul societăţii. Deci vă asigur că vom respecta aceste criterii şi nu vom fi afectaţi nici de posibilele elemente de presiune politică inevitabile care se pun in asemenea context, nici de modul în care poate media va respecta activitatea noastră din această perspectivă.

Citeşte şi:  George Maior: Corupţia este una dintre cauzele principale ale instabilităţii din Ucraina

El a mai spus că evoluţiile pozitive din România în lupta anticorupţie pot fi, într-un fel, exportate şi în alte state din regiune prin programe de asistenţă.

'România este un exemplu pozitiv pentru multe state' a completat şeful SRI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ