Iisus a fost FOTOGRAFIAT? Întâmplare desprinsă din filmele SF

| 08 mai, 2014

O întâmplare incredibilă a fost povestită pe un blog american.

O femeie susține că în anul 1967 a fost luată de extratereștri cu care a călătorit înapoi în timp, pe vremea când Iisus călătorea pentru a-și face cunoscută credința.

Femeia se afla în Israel, unde a fost abordată de mai multe ființe umanoide care i-au spus că o să-i facă un mic cadou. În câteva momente s-a trezit în fața unei scene care se petrecea cu circa 2000 de ani în urmă, când Iisus călătorea pentru a-și face cunoscută credința.

Femeia a fost șocată în clipa în care l-a văzut pe Iisus în carne și oase, dar a fost inspirată și a scos aparatul foto pentru a imortaliza momentul, scrie dcnews.ro. Când a ajuns acasă a developat filmul și a constat că avea mai multe poze cu Iisus, care era însoțit de discipolii săi.

Toată povestea s-a terminat când extratereștri umanoizi au dispărut pur și simplu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 iun, 2014
Breaking news de la BOR
Conflict în stil mafiot între două bande de preoţi

Având reputaţia unui loc al moralităţii şi al regăsirii sufleteşti, Catedrala Patriarhală a fost, cu puţin timp în urmă, scena unui atac nemaiîntâlnit. Fiind înarmaţi cu săbii Jedi, câţiva membri ai clanului “Popii Căldărari”, au descins în zona de influenţă a rivalilor din clanul “Popii Ursari”. Disputa a izbucnit din cauza neînţelegerii generate de banii obţinuţi în urma pelerinajului organizat la moaştele făcătoare de minuni ale ciocănitoarei Woody. Până la momentul intervenţiei trupelor speciale de călugări, Bătaia Cea Ruptă din Rai a avut unele consecinţe nefaste pentru ambele tabere: veşminte sfâşiate, credinţe sparte şi haruri fracturate.

Printre cei reţinuţi se numără şi Cuviosul Sofronie, zis şi Tămâie, temut membru al “Popilor Căldărari”, dat în urmărire generală pentru un lung şir de minuni comise cu sânge rece folosind sfântul Levier. “De fiecare dată s-a bazat pe relaţiile lui la Muntele Athos pentru a ocoli legea divină, dar iată că am reuşit să-l arestăm. Va posti şi va face canoane aspre pentru mult timp de acum încolo. Mai pe scurt, a pus-o de mântuire.”, a declarat monahul Ilarie.

Părintele Coşmelie, purtător de cuvânt al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, susţine că mulţumită capturării membrilor celor două clanuri, credinţa strămoşească dacică ortodoxă îşi va putea recăpăta locul binemeritat în inimile enoriaşilor.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1962781_1426790254258478_7267678206654965020_n.jpg

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ