Klaus Iohannis: Julio Iglesias mi-a spus: O să fiţi preşedintele ţării

| 14 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. În ultima zi de campanie electorală candidatul dreptei, Klaus Iohannis, a ales să meargă la televiziunea Etno, unde a precizat că unul din cei mai cunoscuţi artişti din lume, Julio Iglesias, i-a prezis că o să ajungă preşedintele ţării.

Klaus Iohannis a declarat, intr-o emisiune la Etno TV, ca unul dintre artistii sai preferati este cantaretul spaniol Julio Iglesias, care l-a si vizitat la Primarie atunci cand a venit in concert la Sibiu. "Am fost foarte surprins de afirmatia lui Julio Iglesias cand a venit sa ma viziteze, fara nicio alta introducere mi-a spus "Dvs o sa fiti presedintele tarii". Am zis "Cum asa?", mi-a raspuns "Stiu eu, ca am cunoscut multi oameni"", a povestit Iohannis.

Klaus Iohannis a ales să meargă în ultima zi de campanie la emisiunea "Destine celebre", difuzata vineri seara de postul de muzica populara Etno TV.

Ce nu ştiai despre Klaus Iohannis

- Cartea preferata este Biblia.  Este crestin convins. Este botezat luteran, asta a fost traditia in familia sa. Dumnezeu este numai unul pentru toti

- Singurul lucru pentru care mai gasesc cateodata timp este gradinaritul

- Sotia poate si-ar dori sa stau mai mult pe acasa, dar, sigur, intelege importanta momentului si ma sustine

- Peste 10 ani ma vad tot asa, ca acum, sper sa fiu si atunci un om care isi face treaba acolo unde ajunge

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ