Lavinia Şandru, TAXATĂ pentru gafa din timpul dezbaterii: Mai lasă-mă, îmi venea să-mi torn cafea în cap

| 12 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Rareş Bogdan şi Cozmin Guşă a taxat-o pe Lavinia Şandru pentru întrebarea pe care aceasta i-a adresat-o lui Klaus Iohannis în timpul dezbaterii televizate dintre acesta şi Victor Ponta, de marţi seara, de la Realitatea TV.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Lavinia Şandru a avut o replică tendenţioasă la adresa lui Iohanis, care a fost taxată de către Cozmin Guşă. “Mie mi s-a părut că Lavinia a fost pro-Ponta şi nu e normal. Suntem o televiziune normală, dar nu mi s-a părut în regulă ce ai făcut, Lavinia”, a afirmat Cozmin Guşă după dezbaterea dintre cei doi.

Reacţia lui Cozmin Guşă a venit după ce Lavinia Şandru, moderator tv, fost politician şi soţie a ministrului Bugetului, Darius Vâlcov, i-a reproşat lui Klaus Iohannis în timpul dezbaterii că vrea să fie preşedintele tuturor românilor, în condiţiile în care nu a vizitat până acum Chişinăul şi Cernăuţiul. În schimb, Şandru l-a rugat pe Victor Ponta să adreseze un mesaj românilor din Moldova.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Lavinia Şandru a fost certată şi de către colegul său Rareş Bogdan. “Lavinia, nu înseamnă că dacă nu ajungi la Chişinău sau la Cernăuţi nu eşti patriot. Şi nu ne putem noi transforma aici în agenţi PSD, asta o pot face alţii, dar nu Realitatea TV. Nu putem noi, Lavinia, să influenţăm votul, eu sunt jurnalist şi aşa vreau să rămân”, i-a spus Rareş Bogdan.

În dezbaterea de după confruntare, Lavinia Şandru s-a plâns că nu i s-a mai acordat dreptul să mai adreseze o întrebare, moment în care Rareş Bogdan i-a dat o nouă replică: „Mai lasă-mă cu Cernăuţiul! Când te-am auzit, îmi venea să-mi torn cafea în cap”.

Câţi români au urmărit dezbaterea dintre Ponta şi Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
anonim
Prelucram polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe www.polistiren3d.ro

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ