Marea problemă a lui Iohannis – lipsa de pregătire pentru orice

| 12 noi, 2014

După ce săptămâni la rând opinia publică a tot așteptat o confruntare directă între Victor Ponta și Klaus Iohannis, marți seară, la Realitatea TV, a venit în sfârșit momentul dezbaterii mult așteptate.

Din păcate pentru Klaus Iohannis, putem spune că, probabil, ar fi ieșit mai bine dacă ar fi evitat în continuare să se întâlnească față în față cu Victor Ponta, judecând după modul în care s-a prezentat. Ceea ce, cu siguranță, Iohannis și staff-ul său au sperat până în ultimul moment că vor reuși să facă. Fiindcă, altminteri, nu ne putem explica cum este posibil ca Iohannis să fi venit atât de nepregătit la respectiva dezbatere. Efectiv, candidatul ACL a părut ca picat din lună, arătând grave lacune de cunoaștere a Constituției, a legislației, sau a unor elemente esențiale legate de situația macroeconomică a României ori Diaspora.

Citeşte şi: SONDAJ NOU! Cum s-a schimbat opţiunea românilor ÎN FUNCŢIE DE VÂRSTĂ şi PE REGIUNI după prima dezbatere

Telespectatorii au putut astfel să constate că atacurile executate de Klaus Iohannis pe parcursul campaniei electorale au fost doar construcții artificiale, simple poezioare învățate pe de rost de la consultanți, care însă nu au putut acoperi uriașul deficit de cunoștințe al fostului profesor de fizică. Or, acest deficit, spune totul despre cât de nepotrivit este Klaus Iohannis cu funcția la care aspiră.

Nu se poate să candidezi Președinția României și să nu știi care este PIB-ul acestei țări, câți români sunt în Diaspora, sau ce spune Constituția pe care ar trebui să juri la învestirea în funcție. Așa încât, din primul moment în care i-a încolțit în minte planul de a-și depune candidatura, Klaus Iohannis ar fi trebuit să se pună efectiv cu burta pe carte și să învețe sub îndrumarea staff-ului său.

Faptul că acest lucru nu s-a întâmplat și că, cu numai patru zile înainte de finalul campaniei electorale pentru turul al II-lea, Klaus Iohannis a venit atât de nepregătit să dea piept cu Victor Ponta arată un dispreț absolut inadmisibil pentru funcția prezidențială și pentru electoratul căruia îi cere votul. Făcându-și socoteala că vor reuși să evite o confruntare, Klaus Iohannis și staff-ul său au considerat că ”merge și așa” și că alegătorii vor putea fi păcăliți cu câteva promisiuni electorale fără acoperire și fumigene care să distragă atenția de la cât ete de nepregătit candidatul ACL.

Citeşte şi: CINE A CÂŞTIGAT DEZBATEREA TELEVIZATĂ. Ponta - mereu pe fază, Iohannis - total nepregătit

Numai că presiunea publică i-a împiedicat să își ducă la bun sfârșit planul, iar Iohannis s-a trezit în lumina reflectoarelor pus să dea răspunsul la întrebări cărora, orice candidat care se respectă ar fi trebuit să le facă față fără probleme. Sigur, susținătorii săi vor da vina pe trac, pe lipsa exeperienței de comunicator, sau pe așa-zisa agresivitate a lui Victor Ponta. Indiferent însă de câte scuze ar încerca să îi găsească, realitatea este că Iohannis nu și-a învățat lecția și le-a oferit românilor marți seară o demonstrație absolut impardonabilă a neștiinței sale, pentru care va plăti cu siguranță cu vârf și îndesat la urne.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
miha
INFORMATII
LUCREAZA DE ACASA 3 ORE PE ZI LA CALCULATORUL CONECTAT LA INTERNET SI POTI CASTIGA USOR BANI!NU ESTE MLM NICI JOC PIRAMIDAL,ESTE O OFERTA FOARTE SERIOASA VALABILA IN TOATE LOCALITATILE DIN TARA.PENTRU DETALII TRIMITE-TI “INFO” LA ADRESA [email protected]
12 noi, 2014
anonim
Prelucram polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe www.polistiren3d.ro

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ