CINE A CÂŞTIGAT DEZBATEREA TELEVIZATĂ. Ponta - mereu pe fază, Iohannis - total nepregătit

| 12 noi, 2014

CINE A CÂŞTIGAT DEZBATEREA TELEVIZATĂ. Mult asteptata dezbatere electorala dintre finalistii competitiei pentru Cotroceni s-a terminat cu victoria zdrobitoare a lui Victor Ponta. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost total nepregatit si a comis multe gafe.

CINE A CÂŞTIGAT DEZBATEREA TELEVIZATĂ. In primul rand, Klaus Iohannis a avut o atitudine total lipsita de respect fata de romani, dupa modul in care s-a comportat cu tema dezbaterilor electorale. A fugit zile intregi de aceasta dezbatere, iar cand s-a decis in final sa apara, mai intai, in cursul zilei, a afirmat ca nu vine. Acest lucru denota o atitudine neserioasa si nedeamna de etnia pe care o are.

Citeşte şi: DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Ce NU s-a văzut la televizor

Insa mai grav este faptul ca domnul Iohannis nu a stiut informatii elementare pentru a fi presedintele Romaniei. A trecut o luna si tot nu a aflat cat este pensia minima si nici macar nu a stiut cat este numarul pensionarilor. Altfel spus, nu a invatat nimic despre problemele sociale, cu toate ca a fost pus in garda de cateva ori de lacunele avute pe acest domeniu.

CINE A CÂŞTIGAT DEZBATEREA TELEVIZATĂ. Si pe domeniul economic a dovedit ca este la fel de nepregatit. Cu toate ca a vorbit despre buget, nu stie nimic despre el si nici despre TVA si alte taxe. De asemenea, si la tema cu votul din Diaspora nu a stiut nimic de lege sau de numarul de sectii. Dar bine ca nu l-a suparat pe Basescu la intrebarea legata de evenimentele din 2012 cu asa zisa lovitura de stat.

De fapt, in aceasta dezbatere electorala Klaus Iohannis a dovedit ca nu stie nimic si ca este total nepregatit pentru orice functie. S-a vazut diferenta uriasa de pregatire dintre cei doi candidati. Klaus Iohannis este mult mai slab fata de Victor Ponta nu doar in atitudine, ci pe fond, pe competenta, informatii si consistenta.

Citeşte şi: ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Analişti: Ponta este favorit

CINE A CÂŞTIGAT DEZBATEREA TELEVIZATĂ. Oare cum ar putea face fata candidatul ACL in fata unor lideri europeni, intr-o reuniune a Consiliului European? Oare cum ne-ar putea apara Klaus Iohannis in cazul nefericit al unui conflict cu Rusia?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
SAG
Total nepregatit
Basistilor le este jena de ceea ce au vazut la alesul lor Iohannis dar nu se lasa, chiar daca l-au vazut la pamant...
Este clar ca asteptata dezbatere s-a terminat cu victoria zdrobitoare a lui Victor Viorel Ponta. Eu, ca suporter stelist, am vazut o asemanare a victoriei lui Ponta cu victoria Stelei asupra echipei Pandurii Tg. Jiu din etapa nr. 4 cu scorul de 6-0 !
Iohannis ne-a demonstrat ca ar fi TOTAL nepregatit pentru functia de presedinte de TARA: competenta, informatii politice, juridice, culturale, atitudine etc, etc.
Cum sa dai TARA , CSAT, Armata, Serviciile, reuniunile Consiliului European etc, etc pe mana unui asemenea om…. Asta vor cei din Diaspora ? Ei or fi vazut prestatia lamentabila din dezbaterea de aseara ?
Eu si cei apropiati din familie, rude, prieteni suntem decisi sa votam cu toata convingerea: VICTOR VIOREL PONTA !
12 noi, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimon
A fost un monolog V.Ponta preopinentul lamentabil - caciula e prea mare pt. el . Petitia de la Timisoara un fas ai celor cativa subventionati din banii romanilor si care trebuie sa-si justifice simbria murdara .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ