Prima reacţie OFICIALĂ a ACL după dezbaterea Ponta-Iohannis

| 12 noi, 2014

Alianta Crestin Liberala a ţinut o conferinţă la sediul PNL  dupa prima dezbatere dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta. ACL sustine ca dezbaterea a fost ca un meci de box in care premierul a luptat fara nici o regula.

"Klaus Iohannis a aratat mult respect fata de alegatori si s-a prezentat la dezbatere. A aratat bun simt, civilizatie, ca are capacitatea de a conduce Romania, are capacitatea de a arata romanilor ca este nevoie de un altfel de presedinte.", a spus prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orbanîntr-o conferinţă de presă potrivit ştiripesurse.ro.

El a facut o comparatie intre o partida de box. "As face o comparatie cu un meci de box in care la cererea publicului in care Klaus Iohannis neincalzit si fara sa stie regulile a intrat in ring. In timp ce Klaus Iohannis a boxat regulamemtar cu manusi, adversarul sau a boxat fara manusi si a aplicat lovituri sub centura si a aruncat in permanenta ocari adversarului de dezbateri.", a spus oficialul ACL.

Klaus Iohannis a anunțat că va participa la confruntarea cu Victor Ponta de la Realitatea TV cu o 64 de minute înainte de începerea emisiunii. Asta i-a luat prin surprindere și pe jurnaliști, dar și pe stafful de campanie al lui Ponta.

Însă, răzgândirea lui Iohannis s-ar fi produs după un scandal imens în cadrul ACL. Astfel, potrivit lui Liviu Dragnea,liderii PDL au insistat ca Iohannis să meargă la confruntarea cu Ponta indiferent de risc.

”Am înțeles că a fost mare scandal între ei. PDL a pus presiune ca să vină, indiferent ce se întâmplă. A a fost acuzat că este laș, că vrea să fugă de dezbatere.”, a dezvăluit Dragnea la Antena 3.

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Ce NU s-a văzut la televizor

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
Ioan
Mai Ludovic mai, pai cum a boxat Iohannis regulamentar daca tot tu ne spui, cu 10 cuvinte mai devreme, ca a intrat in ring fara sa stie regulile?? Tot Ludovic: "Cineeeee eeee generalulllll care spune mai multe cand tace? Iohannis!" eee... aici Ludovic are dreptate: Iohannis trebuia sa taca. Sa taca "ceas"! :))))) Confruntarea a fost ca un episod din Tom si Jerry in care Tom isi lua non-stop suturi de la Jerry.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ