Cum încearcă Iohannis să ne aburească în problema copiilor adoptați

| 12 noi, 2014

Iohannis a căutat copiii dispăruți în Canada cu două zile înainte de turul I. Tot e bine, zicem noi, că se mai organizează alegeri prezidențiale din când în când, unicul prilej pentru Iohannis să-și aducă aminte de eventualele responsabilități ale ”șoferului” de odinioară. Dar, mai bine mai târziu decât niciodată, nu-i așa?

Klaus Iohannis, somat din ce în ce mai des de opinia publică să-și limpezească problemele personale și punctele neclare din trecut și din avere, a recurs până acum la două metode de bază.

Prima ar fi cea mai cunoscută: fuga rușinoasă, dar sănătoasă, promovată pe principiul că o problemă nedezbătută e pe jumătate uitată. Cu o săptămână înainte de votul final, metoda cea mai sigură pentru a-l băga pe Klaus Iohannis în sperieți este să-i șoptești la ureche: vezi că tocmai a sosit Ponta! A doua metodă practicată de prezidențiabilul ACL este deja tradiționala rezolvare ”na-ți-o frântă, că ți-am dres-o!” La aceasta a recurs se pare și în legătură cu situația copiilor dispăruți, după ce ”șoferul” Iohannis și soția sa ”traducătoare” le-au facilitat îmbarcarea spre familia Lalande, suspectată de implicare în trafic de organe.

Citeşte şi: Ce a declarat Klaus Iohannis după confruntarea cu Victor Ponta

După cum au aflat jurnaliștii de la Jurnalul Național, ”Baby brocker” Iohannis a căutat copiii dispăruți în Canada cu două zile înainte de turul I. Tot e bine, zicem noi, că se mai organizează alegeri prezidențiale din când în când, unicul prilej pentru Iohannis să-și aducă aminte de eventualele responsabilități ale ”șoferului” de odinioară. Dar, mai bine mai târziu decât niciodată, nu-i așa?

Ce s-ar fi întâmplat dacă, de pildă, Iohannis n-ar fi răzbit de turul I? Probabil s-ar fi trimis o depeșă, un e-mail, ceva, în Canada, după toate probabilitățile cu un mesaj de genul: la loc comanda, nu mai e de actualitate...

În fine, conform celor aflate de ziariștii de la JN, o mătuşă a copiilor dispăruți din Rășinari, Ana Susanu, ar fi fost căutată de oamenii lui Iohannis la mitingul electoral desfășurat la Sibiu, în 31 octombrie. Şeful ACL Sibiu, parlamentarul Cazan, ar fi instruit femeia că aceşti copii ''sunt bine''. Atât de bine că nimeni, nici Iohannis și nici Susanu nu pot prezenta nicio dovadă în acest sens.

Citeşte şi: Încurcatele căi ale adopțiilor în care a fost implicat Iohannis

Da, în era revoluției digitale, opinia publică din România ar trebui să aștepte răbdătoare până după alegeri ca să vadă fie și o biată fotografie făcută cu un telefon mobil, ca să nu mai vorbim că la case mai mari, mai democratice, până acum erau 4 televiziuni turnând documentare în Canada despre soarta celor care au fost cândva făcuți pachet uman și trimiși în necunoscut.

Dar important este să nu ne impacientăm și să așteptăm docili și disciplinați posibile detalii furnizate de echipa lui Iohannis, cine știe când, poate imediat după ce ne procopsim cu încă un președinte amator de imunități speciale și tratament preferențial în Justiție.să dea relaţii despre copiii infiaţi de canadieni în anul 1990 cu ajutorul lui Klaus Iohannis. Susanu a mai povestit că bunica celor trei copii ar fi rupt actele de adopţie după două săptămâni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ