Bogdan Naumovici, despre confruntarea Ponta-Iohannis: Dacă Iohannis nu se prezenta, pierdea doar cu 3-0

| 12 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Unul din cei mai cunoscuţi publicitari români, Bogdan Naumovici, l-a desfinţat pe candidatul dreptei la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, după prima dezbatere televizată.

"Din păcate, după prima jumătate de oră, nu pot sa spun decât atât: dacă Iohannis nu se prezenta, pierdea doar cu 3-0...
Nu e despre vorbire, e despre gândire. A venit nepregătit cu cifre. A pierdut marile teme în favoarea lui Ponta. Diaspora, din 2 focuri: nu a fost la nici o comunitate românească de afară și 132 (?) de reprezentanții ACL nu au fost în secțiile din străinătate. Dacă ai o slăbiciune pe tema asta, de ce dracu devine singura ta tema dintre tururi???", a comentat pe pagina personală de Facebook, Bogdan Naumovici.

Citeşte şi: Ce spun analiştii politici despre prima dezbatere prezidenţială: Un fel de "Brazilia-Germania" dar pe invers

70% dintre persoanele chestionate care au urmărit emisiunea de la Realitatea TV de marţi seara consideră că Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, este câştigătorul dezbaterii electorale, în timp ce restul de 30% dintre respondenţi susţin că acela care ar fi dominat discuţiile este Klaus Iohannis, candidatul ACL, arată un sondaj CSCI.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 noi, 2014
corina
rusinos si jalnic totodata!
daca la prima participare a fost varza, la a doua s-a pregatit: a venit cu casca in urechi !
12 noi, 2014
dorinteodor
ponta versus johannis
nu cred ca aceasta confruntare va avea vre-un efect. cunoscind modul cum voteaza romanii, rezultatul va fi 50+ pentru unul si 50- pentru celalalt, asemanator cu rezultatul din 2009 intre basescu si geoana.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ