Ponta l-a bătut la scor pe Iohannis în confruntarea televizată

| 11 noi, 2014

Klaus Iohannis și Victor Ponta au fost invitați, luni aseară, pe două posturi TV, pe același interval orar. La România TV, în studio era Victor Ponta. La Realitatea TV, Klaus Iohannis era la emisiunea moderată de Rareș Bogdan.

Ambele posturi au avut audiențe peste media obișnuită. Publicul însă a fost diferit: România TV a fost peste Realitatea TV la nivel național și la orașe, scrie paginademedia.ro.

La nivelul întregii țări, în intervalul 20.00-21.30, la Victor Ponta, pe România TV, se uitau 873.000 de români. România TV era pe locul trei. Realitatea TV a fost pe locul imediat următor, cu 783.000 de români care se uitau la Klaus Iohannis.

La orașe, România TV a avut, cu Ponta în direct, 461.000 de telespectatori (locul trei). Pe targetul urban, Realitatea a afost urmărită de 393.000 de persoane.

Citeşte şi:  Reacția SURPRINZĂTOARE a lui Lucian Mândruță după dezbatere: Ponta l-a pus pe Iohannis la podea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
elena
PONTA la podea
Care podea???? Se mai poate face un scor?? cu un mincinos, plagiator si un bandit care apara toti hotii din govern si parlament. Nu stiu de ce il laudati atat pe acest individ plin deTUPEU.???
12 noi, 2014
marius
klaus iohan_nulus
klaus iohan_nulus aseara a strigat din rasputeri - AM INFRINT ! A PIRDUT NU NUMAI TURUL 2, DAR SI LOCALELE DIN 2016, SIBIENII AU VAZUT ASEARA UN OM DEPASIT, LIMITAT...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ