Ce spun analiştii politici despre prima dezbatere prezidenţială: Un fel de "Brazilia-Germania" dar pe invers

| 12 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: În timpul dezbaterii dintre cei doi contracandidaţi, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, analiştii politici comentau evoluţia confruntării pe paginile lor de Facebook.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Sebastian Lăzăroiu, analist politic şi fost consilier prezidenţiale, este de părere că Iohannis avea suficiente arme pentru a-l pune într-o lumină proastă pe Victor Ponta. „Iohannis s-a descurcat onorabil. Dar, la câtă muniţie exista despre Ponta, putea sa-l dea cu roatele în sus în primele zece minute. Şi n-o spun ca un om de pe margine. Am stat faţă în faţă cu Ponta cândva şi l-am văzut transpirat tot. E victima perfectă“, a spus şi Sebastian Lăzăroiu.

Politologul Antonio Momoc este de părere că Victor Ponta a fost mai pregătiti decât ontracandidatul său. „Ponta a plagiat scena din House of Cards în care îi solicită oponentului să îi ceară scuze soţiei pentru o falsă problemă. În film, congresmenul care a apelat la truc a pierdut dezbaterea pentru că oponentul a replicat că nu e moral să îşi folosească soţia. Iohannis nu a văzut serialul şi şi-a cerut scuze. În film se confruntau doi politicieni. În seara asta s-au confruntat un politician uns cu toate alifiile, gata să-şi folosească soţia pentru a câştiga şi un primar cu discurs de administrator, presărat cu prea puţine atacuri. Chiar dacă a plagiat lovitura, Ponta a dat impresia că s-a pregatit mai bine pentru dezbatere“, a spus şi Momoc.

„Cu regret, sperăm să fie mai strâns, să am pe bune ce comenta mâine şi să se contureze nişte linii clare între candidaţi. Îmi pare rau, dar dacă tot am învăţat carte la viaţa mea, îmi plac oamenii care vin bine pregătţti la emisiuni... N-a fost cazul. Un fel de Brazilia-Germania, dar pe invers“, a comentat, pe Facebook, analistul politic, Radu Magdin.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
eugen
Plictisit in timpul liber? Scarbit de politica? Vrei sa castigi bani cinstit? Iti place sa lucrezi pe computer?Te invitam sa lucrezi ca operator online, nu este nici un joc piramidal, nu este MLM, putem pune la dispozitie si dovada platii,pierde-ti timpul liber cu folos!
Pentru detalii, trimiteti textul ”INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ