Finalul confruntării Iohannis-Ponta: Premierul, anunţat că rămâne în platou, Iohannis a obiectat

| 11 noi, 2014

Confruntarea Iohannis-Ponta de la Realitatea TV a durat aproape două ore şi s-a încheiat când moderatorul a anunţat că premierul Victor Ponta va rămane în platou, ceea a provocat obiecţii din partea lui Klaus Iohannis.

Cu toate acestea, la reluarea emisiunii, după publicitate, invitat în platou a fost noul ministru de Externe, Teodor Meleşcanu.

În momentul în care moderatorul a anunţat că premierul va rămâne în platou după încheierea confruntării cu Iohannis, argumentând că există întrebări din partea colegelor sale jurnaliste la adresa lui Victor Ponta, Klaus Iohannis a obiectat, spunând că nu i se pare corect şi că în opinia lui emisiunea se încheie odată cu plecarea sa.

"Eu socot că emisiunea se încheie aici", punctat Iohannis.

La finalul emisiunii a fost introdusă publicitate, anunţată de moderatorul emisiunii. Primul clip publicitar a fost cel folosit de Klaus Iohannis în campania electorală, în care vorbeşte despre ceasul moştenit de la bunicul său.

După acest clip au fost difuzate o serie de spoturi publicitare comerciale, timp de circa şapte minute.

Finalul a fost reprezentat de un spot împotriva candidatului ACL la Preşedinţie: "Laszlo Tokes votează cu Iohannis, Videanu votează cu Iohannis, Macovei votează cu Iohannis, MRU votează cu Iohannis, Blaga votează cu Iohannis, Udrea votează cu Iohannis. Dacă Iohannis câştigă ei ajung la putere. Ai grijă pe cine votezi. Pe 16 noiembrie fă schimbarea până la capăt. Dacă ei câştigă, România pierde”" este textul citit din fundal, în timp ce clipul este ilustrat cu fotografii ale celor menţionaţi. Mesajul electoral se termină cu sunetul unui clopot de biserică.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
dinu
pacat!
Daca asta e politica si ei sunt actorii(politicienii) inseamna ca ati trait degeaba. Pe scurt : cam 99% au profilul pacientului care nu-si mai ia de mult tratamentul, iar justitia este de mult plecate din aceasta tara. Fratilor, nu ei sunt romanii care tin la aceste locuri si la acest popor.
12 noi, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimon
Regret dar a fost un monolog Victor Ponta;moderator modest Iohannis care punea doar intrebari la toate nedumeririle lui R.Bogdan si cerea Ponta sa-i prezinte si lui prevederile Constitutiei , numarul celor din diaspora, pensia minima etc. Absolut nepregatit individul pentru functia la care vrea sa acceada -in conformitate cu mediocritatea celor care il sustin .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ