EŞECUL lui Iohannis din dezbaterea cu Ponta, RECUNOSCUT de liderii PNL. Care este principala cauză

| 12 noi, 2014

Unul din cei mai cunoscuți și mai vocali lideri ai PNL a explicat la Antena3 care este cauza pentru care prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a pierdut în fața lui Victor Ponta în cadrul dezbaterii organizate luni la Realitatea TV.

Corneliu Dobrițoiu, fost ministru și actual senator PNL a oferit la Antena3 o explicație privind eșecul lui Iohannis în confruntarea cu Ponta: “Domnul Klaus Iohannis categoric că nu e cel mai bun comunicator de pe planetă, dar cu certitudine e un bun gospodar şi un om al acţiunii practice. Este bine că a avut loc această dezbatere a avut loc şi sunt convins că vor avea loc mai multe dezbateri de acest gen. Mult mai bine pregătite”.

Pe de altă parte, Rareş Bogdan, moderatorul dezbaterii Iohannis - Ponta de la Realitatea TV, a fost dezamăgit de prestaţia candidatului ACL. „Am ridicat de trei ori mingea la fileu, îmi venea mie să sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas”, a spus Rareş Bogdan la emisiunea în care a analizat dezbaterea alături de colegii din platoul de televiziune.

Prima reacţie a lui Klaus Iohannis după dezbaterea cu Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
eugen
Plictisit in timpul liber? Scarbit de politica? Vrei sa castigi bani cinstit? Iti place sa lucrezi pe computer?Te invitam sa lucrezi ca operator online, nu este nici un joc piramidal, nu este MLM, putem pune la dispozitie si dovada platii,pierde-ti timpul liber cu folos!
Pentru detalii, trimiteti textul ”INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ