PREZIDENŢIALE. Ceartă pe pensia soacrei lui Iohannis: Nu există pensie de 300 de lei

| 11 noi, 2014

Iohannis si Ponta, cearta pe pensia soacrei candidatului ACL: Nu exista pensie de 300 de lei

"Eu va tratez cu tot respectul. Jignirile dvs. nu va fac cinste. Dvs. sunteti inconjurat, in echipa, de catre cei care au taiat pensiile si salariile din aceasta tara. Am aici legile prin care s-au taiat pensiile, salariile, s-au inchis spitale. Toate sunt semnate de Predoiu", a spus Victor Ponta.

Primarul Sibiului a insistat cu intrebarea "De ce ati mintit pensionarii ca le tai pensiile?". "Le-am spus ceea ce veti face", a raspuns Victor Ponta. Imediat, Iohannis l-a intrebat de unde stie ce o sa faca, iar premierul a adaugat ca stie acest lucru, pentru ca cei din jurul candidatului ACL au mai facut-o.

"Daca vorbim de pensii, vreau sa se stie ca eu vreau sa fiu presedintele Romaniei ca sa avem o economie functionala pe care sa o scoatem din recesiunea tehnica in care a bagat-o Guvernul Ponta care este foarte ineficient.

Eu garantez ca nu se vor taia pensii niciodata cat voi fi presedintele Romaniei. Iar acei fluturasi trimisi prin posta au reprezentat o campanie mizerabila a PSD fiindca s-au folosit de o institutie publica in asa fel incat dvs, dragi pensionari, ati crezut ca v-a adus o instiintare", a mentionat presedintele PNL.

In momentul urmator, Ponta l-a intrebat pe Iohannis daca s-a lamurit ce pensie are soacra sa, avand in vedere ca sustinute ca aceasta ar avea 300 de lei.

"Am spus aproximativ 300", a raspuns Iohannis.

Premierul a explicat ca, dupa ce l-a auzit pe Iohannis spunand acest lucru, a intrebat-o imediat pe Rovana Plumb, ministrul Muncii, daca e posibil, iar aceasta l-a instiintat ca nu exista pensie de 300 de lei in Romania.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ