DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Ce NU s-a văzut la televizor

| 12 noi, 2014

Victor Ponta şi Klaus Iohannis s-au confruntat, marţi seara, în prima dezbatere electorală. Momente memorabile nu au fost doar pe micul ecran, ci şi în culise, unde cei cei doi contracandidaţi au venit însoţiţi de staff-urile de campanie sau apropiaţi.

Fotograful Andrei Pungovschi de la Decât o Revistă a fost prezent în studiourile Realitatea Tv şi a surprins ipostaze care nu s-au văzut în faţa camerei. (Pe Decât o Revistă puteţi vedea o întreagă galerie foto)

Rareş Bogdan, moderatorul dezbaterii Iohannis - Ponta de la Realitatea TV, a fost dezamăgit de prestaţia candidatului ACL. „Am ridicat de trei ori mingea la fileu, îmi venea mie să sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas”, a spus Rareş Bogdan la emisiunea în care a analizat dezbaterea alături de colegii din platoul de televiziune.

„Era interesul lui Iohannis să stea mai mult la emisiune, al lui şi al telespectatorilor, nu interesul meu. Nu poţi să te cerţi cu mine că de ce depăşesc cu două minute. Trebuia să stai aici şi să te baţi cu ăla”, a povestit Rareş Bogdan la emisiunea „de analiză” a dezbaterii finale, făcând referire la desele atenţionări ale lui Iohannis din timpul dezbaterii că se apropie sfârşitul emisiunii. Victor Ponta a menţionat de câteva ori în emisiune că e dispus să stea peste ora programată.

Rareş Bogdan a mai spus că speră ca Iohannis să participe şi la alte dezbateri: „Pentru votanţii dânsului, trebuie să-i convingă, să-i motiveze. Există 1,5 milioane de votanţi care încă nu ştiu cu cine votează”.

DEZBATERE Victor Ponta-Klaus Iohannis. 70% dintre persoanele chestionate care au urmărit emisiunea de la Realitatea TV de marţi seara consideră că Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, este câştigătorul dezbaterii electorale, în timp ce restul de 30% dintre respondenţi susţin că acela care ar fi dominat discuţiile este Klaus Iohannis, candidatul ACL, arată un sondaj CSCI.

Sursa Foto: Andrei Pungovschi @ Decât o Revistă

GALERIA FOTO o puteţi vedea pe site-ul revistei "Decât o Revistă". Click AICI.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 noi, 2014
gratiela
Munca de calitate (operator online) si bine platita: 300 de dolari lunar! Vedeti acest job si convingeti-va de seriozitatea noastra! Aici puteti avea viitorul asigurat! Garantat! Acum este cel mai potrivit moment sa incepeti! Cereti urgent detalii la email …[email protected]
12 noi, 2014
aurel
jos ponta
Oferta de lucru in toata tara! Oferim din start contract legal si seriozitate maxima.
Oferim si dovada platii! Primele castiguri au fost deja acordate!
Tot mai multi oameni multumiti lucreaza cu noi!
Nu e MLM si nu este joc Piramidal!
Aveti sansa de a castiga 300 de dolari lucrand 3 ore pe zi, ca operator online
Va trimitem detalii dupa ce trimiteti textul: info la adresa de e-mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ