Liviu Dragnea: Nu știu cine a trimis SMS-urile cu numele meu la referendum

| 05 feb, 16:49

Vicepremierul Liviu Dragnea, audiat joi la Înalta Curte în dosarul Referendumul, s-a declarat nevinovat de acuzațiile pe care i le aduc procurorii DNA și a afirmat că nu are cunoștință despre mesajele tip SMS trimise în ziua referendumului în teritoriu, care erau urmate de numele sau inițialele sale.

"Nu știu cine a conceput acele mesaje. Oricum, consider că erau niște mesaje fără finalitate, nu puteai să ceri oamenilor să iasă din secții pentru a scoate lumea la vot. Par mesaje ale unor oameni care nu au experiență de campanie electorală", a spus Dragnea.

El a arătat că se consideră nevinovat de acuzațiile care i se aduc și că acest dosar poate vulnerabiliza sistemul democratic, pentru că există riscul ca orice șef de campanie, de la orice partid, să nu mai aibă curaj să se implice într-o campanie electorală, deoarece nu a făcut altceva decât ce au făcut alți lideri de campanie la orice alegeri.

Citeşte şi: Dragnea a trimis DNA-ul la Emil Boc

"Mă declar nevinovat de acuzațiile aduse de DNA. După ce s-a hotărât în Parlament hotărârea de suspendare a președintelui României, comitetul executiv al PSD a hotărât ca eu să fiu șeful campaniei electorale pentru referendum. La acel moment, eu îndeplineam funcția de secretar general al PSD. Secretariatul general ține toate documentele partidului, poartă corespondența cu toate organizațiile locale și coordonează activitatea din sediu. Echipa de campanie, formată din voluntari, membri de partid și persoane din secretariatul general, elaborează strategiile adoptate de forul național și transmise în județe. Alte atribuții ale echipei de campanie constau în concepția grafică de materiale electorale, discuții pe marginea sondajelor de opinie care apar", a povestit Liviu Dragnea, conform Agerpres.

El a spus că un secretar general în PSD nu are la dispoziție pârghiile, mijloacele coercitive pentru a impune sancțiuni membrilor partidului care nu respectă strategia de campanie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 apr, 21:38
PETRE
Invierea mortilor lui Dragnea si SMS-urile
Dragnea :"Nu stiu cine a trimis SMS-urile cu numale meu la referendum "
Hopa !
Asa este:pai el mai stie cine au fost mortii care au inviat la strigarea lui ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ