Managerul Institutului de Psihiatrie Socola, reţinut de DNA

| 01 apr, 09:23

Managerul Institutului de Psihiatrie "Socola", Lucian Burlea, fiul senatorului Marin Burlea, a fost reţinut pentru 24 de procurorii DNA, într-un dosar de corupţie.

Lucian Burlea este cercetat într-un dosar de corupţie în care sunt implicaţi şi alţi angajaţi din aparatul administrativ al unităţii spitaliceşti. Pe lângă Lucian Burlea, al cărui birou a fost percheziţionat marţi de procurori, la DNA a mai fost audiat şi reţinut şi fostul procuror Sebastian Iulian Popa, un apropiat al familiei Burlea şi care a lucrat până la finele anului trecut la Institutul "Socola".

Surse juridice susţin că principalele acuzaţii din acest dosar ar fi de trafic de influenţă, abuz în serviciu, dar şi alte infracţiuni de fals. Acuzaţiile s-ar referi la mai multe concursuri de angajare trucate de la Institutul "Socola" în 2014 şi la care părtaşi ar fi fost atât Lucian Burlea, cât şi Sebastian Popa.

Citeşte mai mult pe romaniatv.net

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ