NU vă încredeţi în AMERICANI! Baba Vanga a profeţit Noua Ordine Mondială: Ţara care va SALVA LUMEA

| 12 oct, 2014

S-a vorbit mult despre Baba Vanga si profeţiile ei. S-au scris multe cărţi, s-au făcut filme. S-au încins controverse.

 

"Baba Vanga a fost un om minunat. Un om? Mai degrabă o punte între noi şi lumea nevăzută, între prezent şi viitor. Femeia aceea simplă, din Petrici şi Rupite, a atras mii şi mii de vizitatori, oameni simpli şi mărimi, leaderi ai lumii. Tot ce a spus Vanga se împlineşte cu exactitate. Am citit mult despre ea, iar de când trăiesc aici, în Bulgaria, aflu şi mai multe poveşti adevărate. În România, am aflat despre Vanga dintr-o revistă literară, unde se relata despre acest fenomen uman şi despre cercetările profesorului Lozanov, care a şi creat Institutul de parapsihologie şi sugestiologie de la Sofia. În Bulgaria, de câte ori am fost înainte de '89, nu era om care sa nu fi mers la Vanga. El ori vreo rudă, vreun apropiat.

Vanga a plecat pe curcubeu, dar ea a rămas şi astăzi o preocupare şi o mare dragoste a bulgarilor. Se scriu cărţi, se montează videoclipuri, se culeg relatări. Şi, mai ales, se asistă la împlinirea profeţiilor acestei femei simple şi bune, care avea acces direct la Tunelul timpului.

Citeşte şi: Baba Vanga, previziune cutremurătoare pentru anul 2014

Una din profeţiile Vangăi care vizează actualitatea, este relaţia dintre bulgari şi ruşi, şi despre aceasta voi relata mai jos. O alta face referire la un eveniment ce urmează să se petreacă la Sofia. Vă voi spune despre ce este vorba şi vă voi ataşa o înregistrare TV. În rest, vedeţi şi dumneavoastră ce s-a împlinit şi ce încă nu din profeţiile Babei Vanga", spune Jeni Kostadinova, o bună cunoscătoare şi o apropiată a Vangăi Dimitrova care a scos volumul în limba rusă, intitulat "Vanga şi Rusia".

Trebuie spus şi că autoarea acestei carţi  făcut o apropiere între o afirmaţie a lui Edgar Cayce şi previziunea Vangăi. Astfel, Cayce a spus: „Datorită conservării şi dezvoltării creştinismului în Rusia, lumea va fi salvată.” Iar Vanga a profeţit: „Bulgaria este sufletul iar Rusia - trupul. Acestea două vor salva lumea.”

Care anume sînt profeţiile cu caracter politic făcute de Vanga?

Iată câteva din profeţiile Vangăi, cuprinse în cartea semnata de Jeni Kostadinova:

- ne aşteaptă 1000 de ani de pace şi prosperitate

- Bulgaria si Rusia vor salva lumea

Bulgaria e sufletul, Rusia - trupul. Împreună vor salva lumea.

- Bulgaria e mama, Rusia e tatăl întregii lumi slave. Cele două popoare sînt legate de veacuri şi au o misiune comună pe Pământ.

- Nu închideţi uşa Rusiei - a spus Baba Vanga. Ea este intrare şi ieşire pentru Bulgaria (în sensul de soluţie).

- De unde poate veni ajutorul pentru Bulgaria?

Respectaţi Rusia, a spus Baba Vanga, şi nu vă încredeţi în americani. Nimic bun nu vă aşteaptă de la aceştia. Ajutor poate veni numai de la Rusia. Ea ne este mama. Ea ne-a ajutat şi tot ea ne va ajuta iar.

- Binele stă înaintea noastră.

Bulgaria îşi va reveni. Îşi va reînnoi prietenia cu Rusia; va avea relaţii şi cu Turcia. Binele va veni.

- Republicile se vor reface

Si acum Rusia este măreaţă şi întotdeauna ea va fi măreaţă. Ţineţi minte: republicile vor reveni în Rusia.

- Nu exista vreo forţă care să poată zdrobi Rusia. Rusia îşi va deschide aripile şi se va înălţa. Rusia va deveni iarăşi Marea Rusie.

- China, India şi Rusia se vor apropia

Acum Rusia este numită Uniune (U.R.S.S.) dar ţara Rusia se va întoarce şi se va numi Rusia, ca pe vremea lui Serghei Radonejki. Superioritatea ei spirituală va fi recunoscută de toţi, inclusiv de America. Asta se va întâmpla peste 60 de ani. Înainte de asta, se vor apropia trei state: China, India şi Rusia.

- Socialismul va reveni

Socialismul va reveni într-o nouă formă. Scrieţi despre Marx, despre Lenin! Pentru ce va ruşinaţi cu ei?! Învăţătura lui Lenin e bună. Trebuie să fie respectată.

- O nouă învăţătură spirituală va cuprinde lumea

O nouă învăţătură se va ivi în Rusia. Mai întâi ea se va curăţa (clarifica) şi apoi îşi va începe marşul prin lume.

- Vreau să merg la Moscova

Aşa de mult vreau, măcar pentru o zi, măcar pentru o oră, să merg la Moscova! Să mă plimb pe străzile ei, să văd lumea adunata la catedrală... Şi la Petersburg vreau sa merg...

- Piatră peste piatră nu va rămîne în Siria

Oh, ce-o să fie în Siria! E scris în Biblie. Săracii sirieni - va veni vremea când piatră peste piatră nu va rămâne în ţara lor... Dar până atunci mai este..

Citeşte şi: Ultima previziune făcută de BABA VANGA ce se referă la România

loading...

Ştirile orei

56 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 sep, 00:06
Dl Catalin
Baba dusa cu pluta :)))))))
19 noi, 2014
Venit suplimentar
Oferta noua de locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si imediat! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza aici! Au fost trimise primele castiguri! Oferim dovada platii! NU e MLM! NU e joc piramidal! Lucrati lejer, ca operator online, 3 ore pe zi, si castigati lunar 300 dolari! Cand doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locuri_de_munca2015@yahoo.com
14 noi, 2014
nu sint oarba
profetii din burta
ROBERT, ai ales sa triesti in Bulgaria si nu intr-o tara vestica,pentruca pentru asta esti facut. Ma intreb, cum poti sa te uiti in gura acestei batrane si sa iei totul de bun.De ce ea nu a pomenit nimic despre Statul Islamic si despre Siria da?Chiar stia ea unde este aceasta tara?ma indoiesc. Ai dreptul sa nu-ti placa de americani si sa-ti placa de rusi, dar daca erai de varsta mea cand din clasa a doua am fost OBLIGATA ca toti ceilalti copii sa invat ruseste, sa vad numai filme rusesti, sa citesc numai literatura rusa , as fi curioasa daca ai mai fi vazut in rusi salvarea omenirii? Cand Dej i-a dat afara pe rusi, Romania a rasuflat libera.Dece oameni din toata lumea isi doresc viza americana, sa traiasca in SUA si nu in Rusia de unde fuge cine poate?
11 noi, 2014
gabi
Vrei sa fii asigurat financiar toata viata?
Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: jobsfourmy@yahoo.com
12 noi, 2014
resteanu virgil
info
09 noi, 2014
Stefan
Penibil!
Domnule Robert Georgescu, un proverb francez spune ca e nevoie sa ai o memorie buna ca sa fii mincinos. Ati citat cuvintele Vangai, dar uitand ca era nevazatoare, ati pus o fraza care va da de gol: "măcar pentru o oră, să merg la Moscova! Să mă plimb pe străzile ei, să văd lumea adunata la catedrală... " Haida, de, dom'le!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ