Robert Turcescu, încă o dezvăluire INCENDIARĂ pe blog

| 08 dec, 2014

Mihai Tanjala, fost ofiter de contraspionaj in Romania comunista si deputat, căutat de autorităţie române după ce a fost condamnat la inchisoare cu executare, este acum proprietar de aerodrom in SUA.

Potrivit unei anchete publicate de Robert Turcescu pe blogul sau şi citată de Hotnews.ro, fostul deputat PDSR este urmarit de Politia Romana pentru a-l trimite la inchisoare dupa o condamnare pentru inselaciune. După ce a fugit în ţară în urmă cu trei ani, Tanjala este în prezent proprietar de aerodorm in Florida.

Tanjala a fost, după Revolutie, fondator al celebrei UM 0215 (mai cunoscuta ca Doi si-un sfert), deputat PDSR, om de afaceri controversat si pretendent al unor despagubiri cu titluri de proprietate avind o valoare care bate spre 100.000.000 de euro a fost condamnat la cinci ani cu executare in Romania.

Citește și: RĂZBOI între Turcescu şi Sorina Matei! Jurnaliştii şi-au adus ACUZAŢII GRAVE

De la momentul pronuntarii sentintei, in decembrie 2011, a fugit in SUA si acum este proprietarul unui aerodrom in Florida.

In dialogul cu Turcescu, Tanjala spune ca a revendicat proprietati de 100 de milioane de euro de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), dar s-a lovit de piedici din partea fostei presedinte a ANRP, Crinuta Dumitrean, urmarita penal in dosarul in care a fost arestata si Alina Bica, fost procuror-sef al DIICOT.

"Vorbim despre un personaj condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare de instantele romanesti, in decembrie 2011, dar care n-a facut nici macar o zi de puscarie. El se afla in SUA de aproape trei ani de zile, fiind proprietarul unui aerodrom in Florida. Marea intrebare ramine de ce nu este extradat in Romania nici macar la trei ani distanta de la condamnarea lui definitiva? Si as mai adauga inca una: cine este, de fapt, acest Mihai Tanjala?", conchide ziaristul Robert Turcescu.

Citește și: Reacţia MÂNIOASĂ a lui Robert Turcescu după ce Iohannis a ieşit preşedinte

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 dec, 2014
voda
Daca vorbesti de interes .de ce te exprimi la plural ne bagi pe toti in oala ta?
09 dec, 2014
Nedumeritu'
Chiar crede cineva ca ne intereseaza ce zice Turcescu ?
09 dec, 2014
Emil
Crezi
Ca intereseaza pe cineva ce crezi TU?
Ca veni vorba: cine esti TU?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ