S-a aflat de unde venea GABRIEL OPREA în seara accidentului mortal

| 29 oct, 11:06

Gabriel Oprea a fost, miercuri seară, la Parchetul General, pentru a da explicații în dosarul deschis după moartea polițistului Bogdan Gigină.

Polițistul de 28 de ani a murit în seara zilei de 20 octombrie. Deschidea coloana oficială a ministrului de Interne, când a intrat într-o groapă de pe Știrbei Vodă, unde se făceau lucrări. A murit pe un pat de spital la puțin timp după accident.

Datele anchetei deschise în cazul morții polițistului Bogdan Gigină arată că demnitarul ar fi avut o întâlnire oficială la SRI și se îndrepta spre casă în momentul accidentului, potrivit Adevărul.

Sursa citată scrie că vicepremierul Oprea participase la o întâlnire ce a avut loc la sediul SRI din strada Jandarmeriei (zona Băneasa).

Citeşte şi: Declaraţie nimicitoare: "În cariera mai mult decât STRANIE a lui Gabriel Oprea există multe găuri negre"

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 oct, 06:59
El Condor
bulibaseala
Articol cu comentarii pe masura .
30 oct, 10:26
adrian
Cum faci bani! Ce-ar fi sa descoperi acum un curs exceptional si gratuit in care sa inveti rapid cum faci bani? Noi avem ceea ce-ti trebuie! Afla secretul cum faci bani! In plus, noi iti oferim si sistemul practic, testat, pas cu pas, pe care sa-l aplici si sa ajungi cat mai repede posibil la castiguri! Solicita acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]
29 oct, 21:26
silvi
Cum faci bani! Ce-ar fi sa descoperi acum un curs exceptional si gratuit in care sa inveti rapid cum faci bani? Noi avem ceea ce-ti trebuie! Afla secretul cum faci bani! In plus, noi iti oferim si sistemul practic, testat, pas cu pas, pe care sa-l aplici si sa ajungi cat mai repede posibil la castiguri! Solicita acum detalii mai multe la adresa de email: silvia_porca@yahoo,com
29 oct, 21:17
gheorghe
locuri de munca
Cautăm colaboratori serioşi! Ofertă specială pentru cei care vor să facă bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipă cu experienţă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Pentru mai multe detalii, caută-mă acum la adresa de email: [email protected]
29 oct, 19:43
Adelina
Castiga!Castiga!
Daca vrei in plus la salariu,obtine acum,usor,de acasa.Pentru detalii ne gasesti la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ