Traian Băsescu: Gabriel Oprea trebuia să demisioneze din două motive

| 28 oct, 22:06

Traian Băsescu a declarat că în zece ani cât a fost președinte nu a beneficiat de motocicletă în fața coloanei oficiale. Totodată fostul președinte și-a exprimat convingerea că dacă Klaus Iohhannis ar fi cerut traseul vicepremierului Gabriel Oprea în seara în care a murit polițistul Gigină cu siguranță că l-ar fi primit.

"Sunt convins că i s-ar pune la dispoziție. Cred că ar fi fost simplu să întrebe", a spus Băsescu. "Eu am beneficiat de același tip de coloană de care beneficiază președintele Iohannis. Nu mi s-a întâmplat niciodată să văd motocicleta în fașa coloanei, tocmai din motive de sigurnață. motocicletele de protocol sunt când mergi într-o vizită de stat", a explicat fostul șef de stat la B1.

Citește și:  Oprea, la Parchet în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină: În toată activitatea mea de ministru nu am încălcat legea

Totodată el a precizat că mașina în care se află demniatrul nu are voie să oprească, dacă nu primește ordin.

Băsescu a mai spus că vicepremierul ar fi trebuit să demisioneze, deoarece în aceste condiții ancheta nu se desfășoară în mod corect.

"Oprea trebuia să demisioneze din 2 motive: s-a utizat mtocicleta în condiții de ploaie, pe temperatura de 10 grade. Vicepremierul a acceptat ca in condiții meteo nefavorabile un motociclist să îi deschidă drumul, motociclist care a murit. Și ca ancheta să se desfășoare corect, trebuia să demisioneze. Onoarea de care face atâta caz trebuia să îl facă să își dea demisia", a spus Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 noi, 03:18
Ana
TUPEU DE MAFIOT !
Dar tu , Basescule de ce nu ai demisionat cind fratele tau a primit si recunoscut mormanul de dolari. Stie din proprie experienta ca ancheta nu avea cum sa se desfasoare in mod normal in cazul lui Mircea Basescu. Ce mafiot, inchide gura ca-ti intra musca. Musca cvare trage la kkt. Asta esti.
28 oct, 23:24
mariana
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ