Şeful TVR: Ruşine românească! Sper Klaus Iohannis să repare gafa

| 05 sep, 14:17

Stelian Tănase, preşedintele director general al Societăţii Române de Televiziune, denunţă modul în care politicienii din România au ales să se despartă de Ioan Holender, fostul director al Operei din Viena, până recent director artistic al Festivalului Internaţional "George Enescu". Şeful TVR îi cere preşedintelui Iohannis să intervină şi să-l decoreze pe Holender.

"Alaltăieri, pe scena Salii Palatului, Ion Holender (numele este, de fapt, Ioan Holender - n.r.), a rostit citeva cuvinte în deschiderea concertului dat de Filarmonica din Berlin sub bagheta lui Sir Simon Rattle. Au fost cuvinte de adio, Holender se retrage din acest an de la conducerea festivalului. L-a adus acolo unde nu a fost niciodată, i-a dat o strălucire de nivel european maxim. Bucureștiul arată ca orice mare oraș muzical din lume în aceste zile, Viena, Berlin Londra etc. Ion Holender a fost factorul decisiv. Plecarea lui pune mai probleme în legătura cu ce va fi după epoca Holender. Vom vedea.

Inutil să spun că deși a făcut atît de mult pentru România, (mai mult decît toți politicienii la un loc) nu i s-a organizat o festivitate de adio (așa cum s-a facut la Viena după directoratul său de 19 ani ). Ne-am despărțit în stil românesc – cu un discurs. Și Scrisoarea pierdută se termină la fel, avem geniul vorbei. Consumăm realitatea în vorbe. Mai mult, acel discurs a fost ținut chiar de… Holender. Nu s-a găsit niciun înalt personaj să îi mulțumească public pentru cît bine ne-a făcut. Cam ingrați. Nu, domnilor!?… Sper Klaus Iohannis să repare gafa și să ii ofere cea mai înaltă decorație românească. Și tot ar fi prea puțin", scrie Stelian Tănase pe blog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 sep, 19:35
LENIN SI STALIN
KOLENDER ERA EVREU DIN TIMISOARA
DE MESERIE,COREPETITOR SAU,MAI EXACT,FACEA AFACERII CU TALENTELE
ROMANESTI;HERLEA,SPIESS,GOANGA,TEODORIAN,ZENAIDA PALY,IOLANDA MAR
CULESCU,SI ALTE CELEBRITATII,NU-L BAGAU IN SEAMA.II PCALEA ,LABANI.
ASTA-I ITICSKOLENBERG.SALOM.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ