SIMONA HALEP, dezastru la Australian Open. A fost eliminată de o anonimă din China

| 19 ian, 11:36

Simona Halep a fost eliminată în primul tur la Australian Open după ce a pierdut în două seturi în fața unei jucătoare venite din calificări, chinezoaica Shuai Zhang. Românca, numărul 2 mondial, nu a jucat nimic, pierzând ușor primul set, atunci când a fost condusă și cu 4-0. A dat ceva semne de viață în setul secund, când a condus cu 3-1, dar chinezoaica a revenit formidabil și s-a impus cu 6-3.

Simona Halep a fost eliminată în primul tur de chinezoaica Shuai Zhang, locul 133 WTA, scor 4-6, 3-6. Halep era a doua favorită a turneului. Românca avea mari aşteptări de la acest turneu, mai ales că de la începutul anului avea o colaborare ce părea excelentă cu antrenorul Darren Cahill.

Totuşi, ceva s-a întâmplat în primul meci jucat la Australian Open, iar jocul Simonei nu a fost cel cu care ne-a obişnuit. În consecinţă a fost învinsă fără drept de apel şi trimisă acasă încă din primul tur. Având în vedere că această înfrângere este una ruşinoasă, iar Simona Halep este o jucătoare de moral, rămâne de vâzut cum va reuşi să gestioneze această situaţie pe viitor şi dacă românca va mai reuşi să conteze în tenisul mare al momentului.

Citeşte şi: Andreea Mitu, învinsă în primul tur la Australian Open

La câteva secunde de la încheierea partidei, Shuai Zhang a izbucnit în lacrimi şi a ţinut să le mulţumească părinţilor săi. "Sunt atât de fericită că am învins jucătoarea de pe locul 2. Vreau să-i mulţumesc antrenorului meu, să le mulţumesc părinţilor. Vă mulţumesc şi vouă! Este cel mai important moment din viaţa mea!", a spus Zhang după meci.

Simona Halep a apărut răvăşită la conferinţa de presă organizată după meci. "Sunt cu moralul la pământ! Pot să spun că mă simt pierdută pe teren", a spus Halep. "Trebuie să o iau de la capăt, mai am multe meciuri în acest an. Suntem abia la început", a completat Halep. Apoi, Simona a laudat-o pe jucătoarea din China. "A jucat fără frică, dar eu nu am făcut un meci bun", a comentat Halep.

La turneul masculin, spaniolul Rafael Nadal a părăsit şi el Australian Open din primul tur. Numărul 5 mondial a fost eliminat de către compatriotul său Fernando Verdasco, ocupantul locului 45 în ierarhia ATP, în faţa căruia s-a înclinat în cinci seturi, 7-6 (8/6), 4-6, 3-6, 7-6 (7/4), 6-2, marţi, la Melbourne.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 dec, 20:14
OffedRabe
lasix cost walmart
In vitro Wechselwirkungsstudien mit stark plasmaproteingebundenen Substanzen z lasix dosage for edema 1999 Financial Incentives and Drug Spending in Managed Care
22 ian, 15:29
tyrex
Cand o sa intelegeti ca asta e adevarta ei valoare ,ca a fost riudicata in slavi aiurea la rezultate mediocrii si ca mereu cand a avut adversari seriosi ori a pierdut cu brio ori s-a dat bolnava. Un Bute al tenisului romanesc care incearca sa pacaleasca o lume intreaga cu mediocritatea ei.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ