Steaua şi U Cluj, amendate de Federaţia de Fotbal

| 09 mai, 2014

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a amendat cluburile ''U'' Cluj şi Steaua Bucureşti cu câte 30.000 de lei, în şedinţa sa de vineri, în urma incidentelor petrecute la meciul de joi, de pe Cluj Arena, din etapa a 31-a a Ligii I.

Clubul ardelean a fost sancţionat cu măsura disputării unui joc fără spectatori în peluzele stadionului, în timp ce Steaua va fi obligată să joace un meci fără spectatori pe teren propriu.

Steaua Bucureşti a fost amendată cu suma de 60.000 de lei şi sancţionată de Comisia de Disciplină să dispute două meciuri pe teren propriu fără spectatori, după incidentele de la meciul cu FC Braşov (3-0), din cadrul etapei a 29-a a Ligii I. Potrivit regulamentului, sancţiunile s-au contopit şi campionii vor juca acasă cu spectatori în ultima etapă, cu Oţelul Galaţi (21 mai), partidele programate cu porţile închise fiind cele cu Corona Braşov (etapa a 30-a, 5 mai, 3-0) şi Pandurii Tg. Jiu (etapa a 32-a, 12 mai).

Totodată, jucătorul Ionuţ Târnăcop (U Cluj) a fost suspendat două etape şi amendat cu 3.000 lei pentru cartonaşul roşu primit la partida cu Steaua.

Marin Barbu, antrenorul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, a fost suspendat două meciuri şi amendat cu 6.800 lei în urma eliminării la meciul cu FC Botoşani (0-0, etapa a 31-a).

Fundaşul Sergiu Homei (Corona Braşov) şi portarul Leonidas Panagopoulos (Săgeata Năvodari) au fost suspendaţi câte un meci fiecare, primind şi amenzi de câte 740 de lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ