Trupa Voltaj, descalificată de la Eurovision!

| 13 mar, 15:23

A încălcat sau nu Voltaj regulamentul Eurovision? Asta este întrebarea care se pune, în aceste zile, în rândul specialiştilor din industria muzicală care reclamă că piesa câştigătorilor a avut 3:23 minute, fiind cu 23 de secunde peste limita admisă, scrie ziarulring.ro.

În regulamentul competiției naționale Eurovision, la punctul 4, scrie printre altele: "Piesele, precum şi interpretările acestora nu pot să depăşească 3 minute, în caz contrar, cântecele fiind descalificate”.

Şefa delegaţiei Eurovision, Liana Stanciu, susţine că trupa Voltaj nu a încălcat regulamentul, fiind de părere că aceste atacuri nu-şi au rostul. "Piesa nu a încălcat niciun regulament. Are fix 3 minute, dar show-ul de televiziune a fost mai lung, ceea ce nu încalcă niciun regulament. Interpretarea trebuie să aibă până în 3 minute, or, punerea în scenă, show-ul, este un act regizoral. Aceeaşi situaţie este şi la Blue Noise, dar nu este nicio problemă. Show-ul poate fi mai lung, este treaba televiziunii, este o punere în scenă. În schimb prestaţia lor artistică nu trebuie să depăşească acest timp. Nu este treaba celor din trupă, ci are legătură cu regia de televiziune. Eu cred că este o falsă situaţie, dar dacă doresc să facă reclamaţie, nu e nicio problemă, trăim într-o ţară liberă", a declarat, pentru "ring", Liana Stanciu.

Zgabercea: "Voi analiza această situaţie"

De aceeaşi părere pare să fie şi producătorul general al TVR. "Dacă s-a depăşit timpul, atunci juriul va decide, dar piesa nu ar fi intrat în competiţie dacă ar fi încălcat regulamentul. Cu siguranţă, show-ul a fost mai lung. Voi analiza această situaţie. În privinţa câştigătorului, aşa a decis publicul, la fel şi juriul, şi nu putem comenta. Întreg show-ul a fost de calitate, ceea ce mă mulţumeşte", a declarat Cristian Zgabercea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ