Udrea despre situaţia din USL: E ca la Bianca Drăguşanu cu Victor Slav

| 20 feb, 2014

Deputatul Elena Udrea a afirmat, joi seară, la Ploieşti, că neînţelegerile din USL sunt 'doar fumigene', în realitate fiind vorba despre dorinţa fiecăruia dintre cei doi copreşedinţi ai formaţiunii de a candida la alegerile prezidenţiale.

"Este doar o poveste din aceasta fără sfârşit sau, în orice caz, sfârşitul îl ştim cu toţii, ştim că se va rupe, numai că ne uităm în fiecare zi să vedem ce se mai întâmplă. E ca la Bianca Drăguşanu cu Victor Slav. (...) Diferenţa e că aici nu este ceva monden, aici este despre România, despre guvernare. (...) Este evident că sunt doar fumigene, în spate doar dorinţa fiecăruia de a candida şi de a câştiga Cotroceniul, ceea ce nu se va întâmpla", a afirmat Udrea, conform Agerpres.

Întrebată cine crede că este de vină pentru situaţia din USL, aceasta a spus 'şi unii, şi alţii'.

'Vor să se rupă şi nu ştiu cum să arunce vina unul pe celălalt pentru că ştiu că cine va părea vinovat - vinovaţi sunt şi unii şi alţii- va plăti factura în faţa electoratului care a votat USL şi acum este dezamăgit că nici pe departe nu se duc la bun sfârşit promisiunile care s-au făcut. Şi unii şi alţii sunt de vină. (...) Deci, sunt la fel de vinovaţi', a conchis parlamentarul.

Tag-uri: elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 feb, 2014
canciautor
A înțeles și Marinela ceva... Ce înseamnă lecturile suplimentare :)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ