Un proprietar îşi donează locuinţa! Vezi cum o poţi obţine

| 31 aug, 15:38

Oameni cu suflet mare nu se găsesc pe toate drumurile, însă există şi persoane ce te lasă cu gura căscată. Acesta este şi cazul unui proprietar din Bucureşti care a dat anunţ, conform căruia îşi donează apartamentul.

Convins de faptul că el are suficienţi bani pentru a putea să ducă un trai bun chiar şi într-un stat costisitor ca America, omul vrea să facă o bucurie unui seamăn de-al său ce trece prin clipe grele şi îi donează locuinţa sa. "Donez unui caz social sau unei familii cu, copii care nu are o locuința apartament cu 2 camere în București zonă Militari. Pretendenții donației trebuie să facă dovadă situației lor prin documente oficiale. De asemenea donația se poate îndreptă și către un elev/student cu rezultate excepționale la învățătura dar fără condiție materială. Apartamentul se donează cu tot ce este în el. Dacă te întrebi de ce ar dona cineva un aparatament în loc să-l vândă, răspunsul este că eu și familia mea avem mai mult decât putem cheltui plus că ne mutăm definitiv în S.U.A. Ne poți trimite povestea ta folosind formularul de mai jos", sună anunţul.

Toţi cei care consideră că se încadrează în cerinţele proprietarului pot lăsa aici mesaje.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ