UPDATE. TRAIAN BĂSESCU: Parlamentul a 'fraternizat' cu clanul Bercea

| 26 iun, 2014

Dosarul Băsescu Bercea. Preşedintele Traian Băsescu a afirmat joi că declaraţia Parlamentului cu privire la demisia sa reprezintă un lucru extrem de grav, catalogând acest demers drept o acţiune de intimidare a justiţiei.

 

'Discutăm despre o declaraţie a Parlamentului care preia integral susţinerile clanului Bercea şi care judecă înaintea justiţiei. Este, în opinia mea, un lucru extrem de grav pe care l-a făcut Parlamentul, o acţiune de intimidare a justiţiei, pentru că toată declaraţia se susţine pe afirmaţiile, pe frânturile de filmări pe care le-a oferit clanul Bercea', a declarat Băsescu pe Aeroportul 'Henri Coandă', înainte de plecarea în Belgia.

UPDATE El a susţinut că prin declaraţia adoptată Parlamentul a 'fraternizat' cu clanul Bercea.

'Spun că a fraternizat cu clanul Bercea pentru că este preluată şi impregnată de punctele de vedere exprimate de Antena 3, reprezentanţi ai clanului şi, în general, abordează 'realităţi' ale clanului Bercea', a precizat preşedintele Băsescu.

Citeşte şi: ACUZAȚII năucitoare: ”Bercea i-a dat lui Traian Băsescu 6 miliarde de lei”

Cazul Mircea Băsescu. El a subliniat că din declaraţia şefului SRI reiese că acest clan este în atenţia structurilor de securitate din 2001.

'Nimeni nu observă două lucruri fundamentale, zic eu: în primul rând faptul că pentru prima data membri acestui clan, în frunte cu liderul clanului, au fost condamnaţi în mandatul meu, în al doilea rând nimeni nu ia în consideraţie punctele de vedere ale celui acuzat şi totul se sprijină pe afirmaţiile şi probele prezentate de clan şi în al treilea rând nimeni nu ia în consideraţie că fratele meu a făcut denunţul de şantaj şi anul trecut şi anul aceasta', a spus Băsescu.

Dosarul Băsescu Bercea. Şeful statului a arătat că s-a abţinut să facă declaraţii, deşi a afirmat că ştie punctul de vedere al fratelui său, pentru că nu vrea să se spună că influenţează justiţia.

Şeful statului urmează să participe joi şi vineri în Belgia la ceremonia de comemorare a declanşării Primului Război Mondial, la summitul PPE şi la Consiliul European.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ