Vasile Blaga, despre Liviu Dragnea: O Idee năstruşnică

| 12 oct, 15:15

Vasile Blaga nu vede în venirea lui Liviu Dragnea la şefia PSD o oportunitate de a dărâma guvernul Ponta, dacă partidul nu doreşte cu adevărat acest lucru. Implicarea preşedintelui Klaus Iohannis nu este o opţiune, consideră liderul liberalilor.

Vasile Blaga, copreşedinte PNL, a declarat luni că liberalii îşi doresc schimbarea din funcţie a premierului Victor Ponta, însă a catalogat drept "năstruşnică" poziţia liderului social-democraţilor Liviu Dragnea privind această chestiune.

"Noi ne dorim schimbarea lui Victor Ponta, dar nu pot să înţeleg poziţia dlui Dragnea. Adică ce-i cere dlui preşedinte şi cine îi dă dreptul să îi ceară asta? Altă idee năstruşnică. Avem o Constituţie care spune exact paşii care trebuie făcuţi în momentul în care PSD, în sfârşit, poate ajunge la concluzia că dl Ponta, în fruntea Guvernului, face mult rău României şi lor, că altfel nu i-ar interesa", a spus Blaga, citat de Agerpres.

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă va discuta cu preşedintele Klaus Iohannis pe marginea schimbării actualului Guvern acum, după încheierea alegerilor interne din PSD, Dragnea spunând că "nu vrea să vorbească" despre acest subiect în acest moment.

"Voi vorbi despre asta dacă se întâmplă, dacă apar solicitări, dacă apare vreo invitaţie. Nu s-a schimbat foarte mult poziţia mea sau nu avea de ce se să schimbe după acest vot. Tot ce am avut de spus pe acest subiect am spus public, fără ezitare şi destul de clar", a spus Dragnea.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, despre schimbarea lui Ponta din fruntea guvernului

Tot luni, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat că liberalii au discutat şi despre alegerile din PSD.

"Am discutat cu interes tema alegerilor din PSD şi concurenţa pe care dl Dragnea şi-a făcut-o singur şi am apreciat că inclusiv persoane care nu sunt membre PSD au votat pentru candidatura dlui Dragnea, ba chiar unii colegi au întrebat în glumă dacă vreo persoană decedată a votat această candidatură. Nu ştim răspunsul, dar probabil nu este relevant. Un candidat unic la PSD este întotdeauna o dovadă de democraţie. Este o dovadă că PSD a ajuns pe culmi înalte în ceea ce priveşte reforma", a susţinut Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ