Veste extrem de tristă despre Michael Schumacher

| 23 mar, 20:24

Michael Schumacher se află în recuperare după ce la data de 29 decembrie 2013 a suferit un accident de schi.

Michael Schumacher a suportat mai multe operaţii după tragicul eveniment, el fiind diagnosticat cu traumatism cranian sever şi hemoragie cerebrală. A fost trezit din coma artificial şi mutat în vara anului trecut din spitalul din Grenoble la o clinică din Lausanne.

Din septembrie e la reşedinţa sa din Gland, casa fiind transformată într-un adevărat centru de recuperare. Se află în scaun cu rotile şi cu ajutorul ochilor poate „comunica”.

"Progresul în recuperare este dureros de lent. Nu se întrevede niciun miracol", a spus un apropiat al familei Schumacher.

Importantă pentru Michael Schumacher a fost data de duminică, 22 martie. Acum 23 de ani, în 1992, el ajungea pentru prima dată pe un podium în Formula 1, obţinând locul trei la Marele Premiu al Mexicului. Avea doar 23 de ani şi promitea deja o carieră deosebită, una în care avea să devină de şapte ori campion mondial.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ