VICTOR PONTA despre demisie: "Dacă se începe URMĂRIREA PENALĂ, demisionez"

| 05 iun, 12:27

Premierul Victor Ponta a declarat pe 2 martie 2015, intr-o emisiune, ca daca se va face un dosar in care se va incepe urmarirea penala fata de el, nu are cum sa ramana in functia de prim-ministru.

"Daca se face un dosar in care fata de mine se incepe urmarirea penala, nu am cum sa raman in functia de prim-ministru, sa stau in fiecare dimineata sa dau explicatii cum e cu dosarul. Dar eu sper ca in 2015 nu se schimba guvernele cu mijloace judiciare. Cred acest lucru, ca nu se va intampla", a spus Ponta.

Citeşte şi: OFICIAL DNA: Victor PONTA urmărit PENAL pentru SPĂLARE DE BANI

In acest context, presedintele PSD a anuntat ca va propune in Consiliul National al partidului niste modificari statutare care sa stabileasca "o atitudine transanta" in situatiile in care membri ai Guvernului sau lideri nationali si locali ai partidului se afla in diverse faze ale unor cercetari penale.

Citeşte şi: BREAKING NEWS. Victor Ponta, audiat la DNA: SUNT SUSPECT. Dan Şova, adus şi el la DNA

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 iun, 13:35
Marconi
DEMISIA , OARE SE IMPUNE ?
Să-şi dea demisia mai întâi Iohanis cu Livia Stanciu, cu Coldea şi cu kovesi .... După ce pleacă ăştia să-şi dea demisia şi Ponta, dar numai după cei patru plecă direct la puşcărie !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ