Victor Ponta: Mă concentrez pe programul meu prezidenţial, la atacuri vor răspunde colegii

| 22 sep, 2014

Victor Ponta a declarat duminică seară că discursul său de prezidenţiabil se concentrează deja pe programul politic, urmând ca la atacurile contracandidaţilor să răspundă colegii săi.

"La mine sunt convins că vedeţi o schimbare (a discursului politic - n.r.) de mai mult timp, şi anume aceea de a mă concentra aproape în totalitate pe programul meu prezidenţial, pe ceea ce vreau eu să fac pentru România iar la atacurile pe care le voi primi din partea contracandidaţilor sau a susţinătorilor contracandidaţilor, din fericire, am foarte mulţi colegi care pot să răspundă şi care pot să pareze şi pot să atace la rândul lor. Eu îmi văd de programul meu prezidenţial', a afirmat Ponta într-o intervenţie telefonică la România TV.

Premierul a dat ca exemplu discursurile sale din ultima perioadă, în care s-a referit foarte puţin la contracandidaţi.

"Gândiţi-vă la Alba Iulia, la Craiova şi ieri la Bucureşti de câte ori m-am referit la contracandidaţi? Nu ştiu dacă de două trei ori în trei speech-uri de câte jumătate de oră fiecare', a afirmat prim-ministrul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 sep, 2014
iuliana orza
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ