Victor Ponta, mesaj inedit pe Facebook

| 05 noi, 09:25

Victor Ponta şi-a schimbat fotografia de copertă pe pagina personală de Facebook, imaginea conţinând un citat al lui David Brinkley: "Un om de succes este cel care reuşeşte să construiască o fundaţie din pietrele pe care alţii le-au aruncat către el".

Victor Ponta şi-a anunţat ieri demisia din funcţia de premier al României. "Îmi depun mandatul de prim-ministru, implicit al guvernului", a declarat miercuri Victor Ponta, de la Palatul Victoria. Premierul şi-a depus mandatul în contextul tragediei din clubul Colectiv, dar şi al protestului de amploare din Bucureşti, unde 25.000 de oameni au ieşit în stradă şi au cerut demisia lui Victor Ponta, Gabriel Oprea şi Cristian Piedone.

Citeşte şi: Iohannis a invitat partidele la consultări. Astăzi sunt aşteptate la Cotroceni PSD, PNL, UDMR şi minorităţile

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 noi, 11:23
Palada Pufosul
de fapt a construit 7 fundatii,la cele 7 case
e drept,ca 2 le-a vandut
si aici a avut succes

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ