Victor Ponta, schimbare RADICALĂ DE LOOK la întoarcerea din Turcia. Cum arată acum premierul FOTO

| 08 iul, 10:28

Victor Ponta s-a întors la Guvern în cârje. Nu este însă singura schimbare, premierul afişând astăzi un look cu totul deosebit: are barbă şi mustaţă.

Victor Ponta a fost întâmpinat de mai multi membri ai Guvernului printre care Rovana Plumb cu care s-a îmbraţişat.

Premierul a revenit în ţară după o perioadă de recuperare în Turcia. El a fost operat la genunchi în urma unei accidentări la un meci de baschet.

Ponta este plecat din tara de 26 de zile, iar de 23 de zile si-a delegat atributiile vicepremierului Gabriel Oprea.

Victor Ponta a plecat din Romania, fara sa anunte pe nimeni, pe 12 iunie. Initial, a plecat la Baku, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene. Imediat dupa ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene, Ponta a plecat spre Turcia impreuna cu premierul turc Recep Erdogan. Zilele urmatoare au aparut informatii pe surse ca -a dus in Turcia pentru a se opera la genunchi. Informatia a fost confirmata pe Facebook, pe 16 iunie, a doua zi dupa operatie, chiar de Victor Ponta. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook ca s-a operat in afara Romaniei pentru a avea "liniste si odihna".

Citeste si: VICTOR PONTA, reacţie după ce MULSULMANII l-au atacat pe Traian Băsescu

Pe 15 iunie, vicepremierul Gabriel Oprea a preluat temporar atributiile premierului Victor Ponta privind conducerea operativa a activitatii Guvernului.

Reamintim ca pe 15 iunie, ziua in care s-a operat la o clinica din Turcia, Victor Ponta fusese citat sa se prezinte in fata procurorilor DNA pentru a fi audiat, dupa ce cu zece zile inainte fusese anuntat ca este urmarit penal pentru trei infractiuni, in dosarul lui Dan Sova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iul, 19:49
victor
Are look de turc
Are un adevarat look de turc musulman cu barba aia de span.
09 iul, 07:12
Florin
Nou si special!
Bani acum, simplu si convenabil! Acum ai ocazia foarte reala de a castiga bani foarte repede, cu putina ambitie si bunavointa. Sistemul este bine pus la punct si este simplu pentru toti! Fa acum primul pas si cere urgent detalii mai multe la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ