Nu te-ai fi gândit că PASTA DE DINŢI te scapă de toate aceste PROBLEME

| 04 aug, 2014

Pe lângă curăţarea şi îmbunătăţirea sănătăţii şi aspectului estetic al dinţilor, pasta de dinţi ajută şi la calmarea unor afecţiuni des întâlnite sau ne poate scăpa de pete şi mirosuri neplăcute.

Iată ce alte întrebuinţări are o banală pastă de dinţi:

1. Reduce iritatia provocata de intepaturi de insecte, rani si basici. O picatura de pasta de dinti aplicata pe muscatura sau intepatura pentru opreste mancarimea si reduce inflamarea. Atunci cand se aplica pe rani sau pe basici, pasta de dinti le usuca, permitand astfel ranei sa se vindece mai repede. E recomandabil sa se foloseasca peste noapte.

2.Curata unghiile. Pentru unghii mai curate, mai stralucitoare, mai puternice, frecati-le pur si simplu, atat deasupra cat si dedesubt, cu o periuta si cu pasta de dinti.

3.Indeparteaza mirosurile neplacute. Daca va frecati mainile si degetele cu putina pasta de dinti, veti indeparta toate urmele de mirosuri urate.

4.Curata pantofii murdari. Pasta de dinti se aplica direct pe zona murdara sau zgariata, dupa care se freaca cu o perie si se sterge cu o carpa.

5.Indeparteaza crustele arse de pe fierul de calcat. Dupa un anumit timp, pe talpa fierului de calcat pot aparea cruste arse. Siliciul din pasta de dinti macina incet acest strat cu aspect de rugina, daca este frecata cu o carpa moale.

6.Indeparteaza zgarieturile de pe DVD-uri si CD-uri. Aplicati un strat subtire de pasta de dinti pe disc si freacati usor, apoi clatiti cu apa.

7.Reda luciul obiectelor din argint. Frecati bijuteriile cu pasta de dinti si lasati-le peste noapte. Dimineata stergeti-le cu o carpa moale. Nu folositi aceasta metoda pentru bijuteriile cu perle, deoarece le va deteriora.

8.Indeparteaza petele de pe haine şi de pe covoare. Pentru haine, pasta de dinti se aplica direct pe pata si se freaca repede pana cand pata dispare, dupa care se spala ca de obicei. Pentru petele de pe covoare, aplicati pasta pe pata si frecati cu o perie abraziva, apoi clatiti imediat.

9.Reduce dimensiunea unui cos. Daca doriti sa accelerati vindecarea unui cos aplicati un strop de pasta de dinti pe zona afectata inainte de culcare. Spalati zona dimineata.

10.Fixeaza parul. Pasta de dinti sub forma de gel contine aceiasi polimeri solubili in apa ca si multe geluri de par. Daca nu aveti cu ce sa va fixati freza, incercati cu pasta de dinti gel.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ