100 de români sunt blocați pe aeroportul din Lisabona

| 07 sep, 09:09

Peste 100 de turişti români, între care şi copii, sunt blocați pe aeroportul din Lisabona, asta după ce zborul companiei TAP Portugal către România a fost anulat. De asemenea, alte câteva zeci de persoane care ar fi urmat să plece joi dimineaţă de la Bucureşti spre Lisabona au aflat în aeroport că zborul a fost anulat.

Cursa aeriană Lisabona-Bucureşti aparţinând companiei TAP Portugal urma să decoleze din capitala Portugaliei miercuri seară, în jurul orei 00.00, însă turiştilor li s-a spus că zborul va fi amânat. Ulterior, ei au aflat că zborul a fost anulat, neprimind explicaţii legate de motivele acestei situaţii.

O echipă consulară a Ambasadei României la Lisabona s-a deplasat la aeroport, în cursul nopţii, pentru discuţii cu reprezentanţii companiei aeriene şi cu cetăţenii români, iar conform informaţiilor obţinute până la acest moment, o parte dintre cetăţenii români urmează să plece cu alte curse aeriene alternative, spun reprezentanţii MAE.

De asemenea, cursa aeriană TAP Portugal care trebuia să plece joi dimineaţă de la Bucureşti către Lisabona a fost anulată. Cursa era programată să decoleze de pe Aeroportul ”Henri Coandă” la ora 07.00, dar pasagerii au aflat în aeroport că zborul a fost anulat.

Acelaşi lucru s-a întâmplat și în urmă cu două săptămâni, atunci când peste 100 de turişti români au ajuns acasă după mai mult de două zile. Incidentul de atunci a dus la revocarea consulului României în Portugalia, acuzat de premierul Mihai Tudose că nu a gestionat bine situaţia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ