25.000 de lei pe Firea, 20.000 de euro pe Nicuşor Dan! VEZI pe cine au PARIAT bucureștenii la alegerile locale

| 05 iun, 10:34

Casele de pariuri din România au permis alegătorilor să-și parieze favoritul la alegerile locale din 5 iunie. Cluj-Napoca și Craiova, Pitești și Râmnicu Vâlcea, Oradea și Târgu-Jiu au intrat pe listele pariorilor careu au simțit o ocazie de a face mulți bani, informează stiripesurse.ro.

În București, alegătorii au pariat că Nicușor Dan va fi învins, miza a fost de 20.000 de euro că acesta nu o să ajungă primar.

În topul pariorilor este Robert Turcescu. O cotă de 10 i-au stabilit bookmakerii, suma pariată a ajuns la 30.000 de euro, pe el s-a mizat că va câștiga.

Pe Gabriela Firea s-a pariat că va câștiga mandatul de primar, iar suma a ajuns la 25.000 de lei la cota 1.15. Au fost și pariuri împotriva ei, la o cotă de 4.75, aproximativ 10.000 de lei.

Pe Cătălin Predoiu s-a pariat foarte puțin, iar dintre outsideri a fost preferat Cătălin Berenghi, care a strâns cele mai multe bilete. Și numele lui Bogdan Diaconu a apărut pe bilete multe, dar sumele pariate au fost mici, mai ales că avea o cotă de 100.

În țară, nebunie a fost la Râmnicu Vâlcea, unde Mircia Gutău a luat, în cele din urmă, cele mai multe bilete. La Craiova s-a jucat pe o singură carte: cea a victoriei PSD cu Lia Olguța Vasilescu. La Cluj-Napoca s-au pus bani doar pe Emil Boc, la Oradea doar pe Emil Bolojan, la Pitești a fost ales numai Tudor Pendiuc, iar la Târgu-Jiu numai Florin Cârciumaru a scos bani din buzunarul pariorilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ