3 ani de închisoare pentru Romeo Stavarache, primarul Bacăului

| 20 oct, 12:48

Tribunalul Bacău a pronunțat marți sentința în dosar „Apartamentul”, în care DNA îl acuza pe primarul municipiului bacău, Romeo Stavarache, și pe alți doi funcționari din cadrul municipalității, Gavril Pircu și Gheorghe Muntianu, de comiterea infracțiunii de tentativă la abuz în serviciu, fals și uz de fals, respectiv conflict de interese.

Stavarache a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare și o perioadă de încercare de 5 ani, în timp ce Gavril Pircu, fost șef al serviciului Patrimoniu din cadrul Primăriei, a primit 2 ani cu suspendare și o perioadă de încercare de 4 ani.

Gheorghe Muntianu, care potrivit procurorilor a beneficiat ilegal de un apartament încredințat la ordinul lui Stavarache, a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare și o perioadă de încercare de 7 ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ