3 mituri despre gătit pe care eşti tentat să le crezi

| 06 apr, 2014

Când vine vorba despre gătit toată lumea are sfaturi. Unele mai bune, altele mai puţin bune. Fiecare are propriile metode, iar miturile despre ce face pastele nelipicioase sau cum se găteşte cel mai bine carnea de porc sunt care mai de care.

Iată olistă de 3 mituri despre gătit foarte des întâlnite, combătute pe cranked.com.


Mitul 1. Uleiul pus în apă face să nu se lipească pastele când le fierbiCui nu-i plac pastele? Foarte multă lume le consumă şi foarte multă lume le găteşte. Plus că nici nu e complicat: fierbi apă, arunci pastele şi, la o adică, torni puţin ulei ca să nu se lipească între ele. Rău faci! La lecţiile de chimie de prin şcoala generală am aflat cu toţii că apa şi uleiul nu se prea iubesc, deci nu le prea influenţează. Pe lângă faptul că oricum se vor lipi între ele dacă le fiebi prea mult, pastele fierte cu ulei nu vor mai absorbi corespunzător sosul pregătit pentru ele. Şi ar fi păcat de întreaga muncă pentru prepararea lor.


Citeste urmatoarele mituri despre gatit AICI.
Tag-uri: mituri gatit
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ