3 titluri de cărți pentru romantici care pot fi cumpărate ieftin dintr-un anticariat online

| 31 ian, 16:38

Oamenilor romantici le place să citească, să se identifice cu personajele principale din operele pe care le iubesc. Între cărţile preferate de romantici se regăsesc şi titlurile care fac subiectul acestui articol.

Top 3 cărţi pentru romantici care pot fi achiziţionate dintr-un anticariat online

Mândrie și prejudecată de Jane Austen

Romanul scris de Jane Austen redă povestea familiei Bennett, o familie respectabilă, din clasa de mijloc, care trăiește în Anglia rurală, la începutul secolului al XIX-lea. Povestea se concentrează în jurul celor cinci surori născute în această familie, Jane și Elizabeth, fiind în centrul atenției. Povestea le urmărește pe aceste surori, redând între altele așteptările societății cărora trebuie să le facă faţă.

Primele pagini din roman îi aduce în prim planul cititorului pe Bingley, un burlac bogat, şi pe Darcy, prietenul său, care sosesc în cartierul familiei Bennett. Bingley îşi manifestă interesul pentru Jane, iar Elizabeth îl consideră pe Darcy mândru și distant.

„Mândrie și prejudecată”  este un roman despre provocări şi lecţii importante de viaţă, dragoste adevărată și fericire, care poate fi achiziționat şi la reducere dintr-un anticariat de cărți.

The Notebook de Nicholas Sparks

Romanul lui Nicholas Sparks spune povestea unui cuplu tânăr, Noah și Allie, și a iubirii lor şi începe cu un bărbat în vârstă care citește în prezent jurnalul unei femei, poveste plasată în anii 1940.

Pe scurt,  Noah și Allie se îndrăgostesc în timpul unei veri petrecute împreună într-un orășel din Carolina de Nord. Aceştia provin din medii diferite, iar familiile lor dezaprobă relația. În ciuda acestui fapt, plănuiesc să fie împreună pentru totdeauna. Cu toate acestea, familia lui Allie se mută, iar Noah rămâne în oraşul în care cei doi s-au întâlnit și, în cele din urmă, se înrolează în armată.

Ani mai târziu, Allie se întoarce în oraș și îl întâlnește din nou pe Noah, care acum este căsătorit. Se reîntâlnesc și dragostea dintre ei se reaprinde. Acum trebuie să ia o decizie în legătură cu viitorul lor împreună, știind că nu va fi ușor. Romanul poate fi cumpărat mai ieftin dintr-un anticariat online.

Outlander de Diana Gabaldon

Acest roman de ficțiune istorică și fantasy spune povestea lui Claire Randall, o asistentă britanică care se întoarce, în timp în Scoția secolului al XVIII-lea, unde se va afla într-o situație periculoasă și va fi obligată să se căsătorească cu Jamie Fraser, un tânăr și galant războinic scoțian. Romanul este primul dintr-o serie de opt cărți și are și o adaptare pentru televiziune.

Claire va trebui să aleagă între dragostea pentru Jamie și dorința de a se întoarce în timpul ei, dar, treptat, se va implica în politica și bătăliile din secolul al XVIII-lea și va forma legături puternice cu oamenii și cultura locului. De asemenea, va descoperi un mister în jurul familiei sale și al strămoșului ei care îi va schimba viața pentru totdeauna.

Outlander este un amestec de genuri diferite și explorează teme de dragoste, aventură, istorie, fantezie și călătorii în timp.

Titlurile de cărţi menţionate anterior pot fi cumpărate si din anticariate, un univers al cititorilor împătimiţi, unde pot gasi carti din toare domeniile de interes.

Sursa Foto: Unsplash.com

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ