3 zodii care pot CÂŞTIGA la Loto în luna iulie

| 12 iul, 12:37

In functie de zodie, unii dintre noi vom avea sanse mari sa castigam la Loto sau intr-un concurs cu premii mari, in luna iulie.

Zodia Leu nu se lasă nici ea mai prejos în luna iulie 2015. Nu ai dus-o foarte bine pe plan financiar în ultima perioadă, însă lucrurile se vor schimba în timpul cel mai scurt. Nimic nu te poate opri ca în luna iulie să nu îţi încerci norocul. Foarte bine faci, deoarece vei nimeri numere câştigătoare cu siguranţă, iar câştigul va fi pe măsura aşteptărilor.

Va câştiga la loto în luna iulie 2015 şi zodia Peşti. Norocul pare să te însoţească în orice activitate în iulie, dar e prezent mai ales când vine vorba de bani. Vei câştiga o sumă mare dacă vei decide să joci un bilet la loto. Cel mai bine ar fi să porneşti cât mai repede înspre loterie şi să îţi urmezi propriul instinct când vine vorba de alegerea numerelor. Atât timp cât nu laşi pe nimeni să îţi dicteze ce să bifezi pe bilet, marele premiu poate să îţi intre în cont.

Dacă cineva în zodia Berbec are de gând să nu joace la loto în luna iulie 2015, ar putea regreta toată viaţa că nu a făcut-o. Norocul nu doar că îţi face cu ochiul, ci aşteaptă exact după colt să te îmbrăţişeze. Nu te gândi prea mult la cele şase numere, alege spontan şi apoi nu îţi mai face nicio grijă. Tu vei fi, cu siguranţă, în topul câştigătorilor, conform yve.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ