Câţi bani plăteşte Loteria Română la TVR pentru difuzarea extragerilor loto

| 12 mar, 09:34

Loteria Română plăteşte Societăţii Române de Televiziune (SRTv) peste 1,6 milioane de lei (aproximativ 363.000 de euro), fără TVA, pentru difuzarea extragerilor loto şi a rezultatelor omologate ale acestora, dar şi pentru autopromovarea acestora.

Compania Naţională Loteria Română S.A. a atribuit acest contract, prin licitaţie deschisă, SRTv pe 5 martie şi are o durată de 12 luni, iar valoarea totală finală a contractului este de 1.610.440 de lei, fără TVA, potrivit site-ului e-licitatie.ro.

Contractul vizează "servicii de transmisie televizată a tragerilor loto şi a rezultatelor omologate ale acestora, inclusiv transmisia comunicării unor informaţii cu privire la produsele loteristice şi servicii de realizare şi asigurare a pachetului grafic al emisiunii şi ilustraţiei muzicale aferente şi servicii de realizare şi difuzare a unor spoturi de autopromovare a ediţiilor".

Criteriul de atribuire a contractului a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

Citeşte şi: TVR propune Guvernului prelungirea transmisiei analogice

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ