Statul pune în joc un milion de lei pentru prima loterie a bonurilor fiscale

| 03 apr, 17:50

Bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie - 28 martie 2015 vor participa la extragerea excepțională organizată de Loteria Româna în data de 13 aprilie, care are alocat un fond de premiere de un milion de lei, potrivit unui comunicat al Ministerului Finanțelor Publice.

Potrivit unui proiect de ordin al ministrului Finanțelor Publice, pentru aprobarea instrucțiunilor și regulamentului de organizare, loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie de numere, respectiv un număr cuprins în intervalul dintre 1 și 999 inclusiv, reprezentând valoarea totală a bonului fiscal fără subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adăugată. Numărul reprezentând valoarea totală a bonului fiscal rezultă în urma extragerii succesive a trei serii de cifre, cuprinse între 0 și 9. De asemenea, se extrage câte un număr pentru luna și ziua în care a fost emis bonul.

'Rezultatul extragerilor se consemnează într-un proces-verbal care se postează pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice și al Agenției Naționale de Administrare Fiscală pentru o perioadă de minimum 30 de zile', se mai arată în comunicatul citat.

Ulterior extragerii, se împarte fondul de premiere la numărul total al bonurilor fiscale câștigătoare revendicate în termen.

În cazul în care nu există câștigători, fondul de premiere se reportează pentru extragerea următoare, se mai precizează în comunicat.

Revendicarea premiilor se face, în 30 de zile de la extragere, prin depunerea bonului fiscal câștigător (ulterior extragerii), în original, la orice unitate teritorială a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, alături de copia actului de identitate sau a pașaportului titularului bonului și de o cerere conform modelului care va fi aprobat prin ordinul mai sus menționat, se mai arată în comunicat.

În cazul în care premiul nu se revendică în termenul menționat, se pierde acest drept.

'Plata câștigurilor se face de către Ministerul Finanțelor Publice, în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după verificarea autenticității și realității bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de către organele competente ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală', se mai arată în comunicat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ