Două ministere și DNA, chemate în instanță de Camelia Voiculescu

| 12 mar, 10:14

Camelia Voiculescu, fiica fondatorului Partidului Conservator, Dan Voiculescu cheamă în instanţă Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Agriculturii și Direcţia Naţională Anticorupţie, informează B1 TV.

Cererea se va judeca joi la Tribunalul Bucureşti.

Este vorba despre o acțiune în constatare care, potrivit legii înseamnă că reclamantul urmărește să se constate existența unui drept al său împotriva pârâtului sau inexistența unui drept al pârâtului împotriva sa.

Citeşte şi: Dan Voiculescu este la capătul puterilor! Nu se împacă cu ideea că este după GRATII

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mar, 13:22
Ana
Lasa ironiile , ca nu este cazul. Admir curajuj d-nei Voiculescu si-i doresc succes. Este dreptul ei si al oricarui cetatean sa se adreseze impotriva oricui daca se simte lezat in dreptul sau. Si DNA-ul ca institutie este reprezentat de oameni care pot gresi si de multe ori in multe cazuri o fac, de ce sa nu plateasca pentru greselile,erorile lor cind prejudiciaza un drept al unui om sau imaginea acestuia. Daca gresesc sa plateasca,doar nu sint mai presus de lege. Parlament de rahat care le-a dat procurorilor si magistratilor puteri depline si sa nu raspunda penal si material de greselile pe care le fac. Adica daca unui procuror I se pune *pata* pe tine,esti mancat,poti sta nevinovat 20 de ani la inchisoare fara ca el sa raspunda intr-un fel.Acest lucru trebuie schimbat numaidecit.Toti sintem egali in fata legii asa ar trebui sa fie,fara exceptii.Parlamentul doarme, pe banii contribuabililor.
12 mar, 14:10
George Scoica
imi cer scuze Dna Grecu...sau Stoicescu?
12 mar, 10:26
George Stoica
saptamana viitoare vor fi date in judecata,alte 2 ministere si Parchetul general
in aprilie,Camelia va da in judecata UE si ONU,Biserica Romano-Catolica

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ